- om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt -

Daily life, Health and stuff

Varning för längre text.

Så om ni förstår rubriken rätt så kraschade jag lite igår. Åkte iväg på träningen som skulle vara Pyramidpass utomhus, allt var som vanligt lite opeppad men det brukar vara så ibland. Vi skulle vara på gräset och göra övningar (Pyramidpass är att man gör en övning i typ 45 sek, sen två i 45 sek var osv osv tills man nått 8 övningar sen går det neråt igen till en övning.)
Hon som höll i passet började med uppvärmning som dels var att jogga runt i en ring med lite extra i, jag började få svårt att andas men tänkte att det blev extra jobbigt pga gräset (för det var det). Sen kände jag av mitt onda knä så jag valde att gå av och göra övningarna minus joggningen.
Sen började passet och när vi gjort typ tre övningar så fick jag gå av tack vare att jag inte fick luft. Bästa P (och även ledaren av passet + fler tjejer som var där) som jag var på passet med hjälpte mig och försökte lugna ner andningen, sen kom gråten. Jag föröskte igen på passet men det Slutade med att jag fick sitta bredvid och försöka andas mig igenom istället.
Det var en mindre ångestattack som smugit sig på, kände bara att det blev för mycket med allt. När jag försökte fokusera på annat på typ telefonen så blev det värre tack vare tränings/matkonton som jag följer.

Efteråt blev det prat med bästa P och massa tårar så på kvällen kändes det bättre tills jag däckade i sängen.
Varför jag delar med mig av det här är nog för att jag mest delar det som går bra i min viktresa men delar inte att jag stått still i stort sett hela tiden. Att jag inte kommer någonstans för att jag inte har kontroll på maten. Att det kan gå bra halva dagen men sen failar det på kvällen.

Så nu har jag fått ur mig detta också för att kunna ladda om. Vågen har blivit gömd ochjag slutar följa vissa konton för att minska pressen. Önska mig lycka till.

Gillar

Kommentarer

Zheeva
Zheeva,
Men älskade! ❤️ Fokusera på dig själv och vad du kan göra, inte bry dig om press eller vad andra gör eller äter. Du är fin som du är! Ångestattacker är nästan värre än fysisk smärta, för det blir fysiskt till slut! Jag tänker på dig ! ❤️ Finns här som bollplank!nouw.com/zheeva
aworkinprogress
aworkinprogress,
Tack så mycket bästa du ❤ska försöka att fokusera på mig själv nu så att det inte händer något sånt där igen ❤nouw.com/aworkinprogress
Zheeva
Zheeva,
Det är svårt att förhindra dem men man kan göra det man tycker är roligt, bearbeta saker aom händer och ta en sak i taget - inte ousha sig för hårt ❤️nouw.com/zheeva
aworkinprogress
aworkinprogress,
Ska försöka att tänka så 😘❤❤nouw.com/aworkinprogress
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229