- man har såna dagar med -

Daily life

Idag vaknade jag klockan 06.00. Kände bara, "neeej vill inte starta dagen riktigt än" haha. Tog min kudde och flyttade mig till soffan och slumrade lite och kollade tv. Sen startade dagen med huvudvärk pga att man slumrat till (vilket gjorde att jag blev på lite dåligt humör). Har fortsatt med rensningen samt grejat i skåp. Plockat in, tvättat och massa sånt.
På kvällen blev det träning, var skönt faktiskt att få ur sig en hel del energi, var helt slut efter passet så kändes bra. Efter det har jag hämtat ut paket från gymgrossisten och handlat lite. Dels blekning så jag ska försöka färga utväxten när den rosa färgen kommer hem. Har även gått med Molly, fastnade hos en arbetskollega på vägen (hon bor i ett hus på promenadslingan vi tog idag) vilket gjorde Molly glad för hon fick lite korv och köttbullar hihi.
Sen blev det hem till duschen och nu sitter jag och kollar på Youtube.

Hoppas ni haft en bra Torsdag.

detta låg i gymgrossistens låda till mig, om ni har bra tips på hur man kan använda dessa så släng en kommentar här under! Har iallafall tänkt i smoothies osv. Men Spirulinan ska man tydligen ta innan måltid.

Gillar

Kommentarer

emmathoren
emmathoren,
Jaa, händer ju att man har sådana dagar då och då 😅❤️nouw.com/emmathoren
aworkinprogress
aworkinprogress,
Ja tyvärr måste dom komma emellanåt 😂❤nouw.com/aworkinprogress
seagullcrying
seagullcrying,
Varje gång ja tränar på kvällen så får ja mängder med energi, även om ja mer en allt hade velat orka träna på kvällarna 😊 nouw.com/seagullcrying
aworkinprogress
aworkinprogress,
Ja energin väller verkligen över efter ett bra träningspass 😁 nouw.com/aworkinprogress
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229