- jag har svar på era frågor -

Bloggutmaning

När ni läser det här så är jag hos @Zheeva och hälsar på men slänger in ett inlägg med svar på Frågestunden som jag la upp för en vecka sen!

"Vart är du uppvuxen (stad, landsbygd osv)? Om du fick välja att växa upp igen på vilken plats som helst i hela världen, vilken hade du valt och varför?☺️" @sofialjohansson

SVAR: Jag är uppvuxen i Askersund, som är en mindre stad i Örebro län :) Om jag skulle välja en annan plats att växa upp så skulle jag kanske välja en storstad, därför att jag är en typisk småstadstjej så vore det en upplevelse att vara en storstadstjej istället :)


"Vad gör du på en ledig dag?" @matildasamevall
På mina lediga dagar gör jag det som faller mig in, olika varje gång. Det är mest att umgås med min familj och mina vänner, gosa med Corgin, kolla på alldeles för mycket serier eller bara ta det lugnt hemma :)

"Vad är de roligaste du vet att göra☺️" @malmflod
Det hänger nog ihop lite med frågan innan, jag gör bara det som jag vill/tycker om att göra och det är att umgås med mina närmsta, gosa med Corgin (min hund) m.m. :) Något mer som jag gillar att göra är att fotografera (hobbynivå bara) men gör alltför sällan.

"favorit färg? dröm resemål? Vart ser du dig själv om 5 år?" @louisemellqvist
Favoritfärg är nog svart och rosa, beroende på vad :) Ett resemål som jag drömmer om just nu är London.
Var jag ser mig själv om 5 år .. det är så himla svår fråga haha! Jag önskar att jag bor i ett hus med min sambo, jobbar kanske kvar där jag jobbar nu eller kanske provat på något annat. Resten får vi se då helt enkelt haha :D

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
louisemellqvist,
Bra svar på frågorna 😃nouw.com/louisemellqvist
aworkinprogress
aworkinprogress,
sofialjohansson
sofialjohansson,
Roligt att få veta lite mer saker om dig☺️nouw.com/sofialjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229