- it's still hot! -

Daily life

Klockan är snart 20 och det är fortfarande 29 grader varmt ute, man ska inte gnälla på värmen men hade varit skönare om man legat vid vatten. Visst att vi har en pool här hemma men inte riktigt samma sak ändå haha.

Idag gick jag upp klockan 7.00 för att gå ut och gå med Mollan, det var redan då 18 grader tror jag men iallafall svalare än om man sovit tills man vaknat. När vi kom hem igen så gick jag och la mig i soffan och somnade. Till typ 11.00 .. haha så när jag vaknade var det nästan ovärt eftersom jag blev seg och nästan ont i huvudet av att det blev varmt. Men men!

Gick upp och satsade direkt på lunch istället, lagade iordning och åt sen känns det som att timmarna flög iväg. Troligtvis eftersom det blev en rejäl sovmorgon. Efter det har jag gjort lite smått. Klippt gräset igen (finslipat det jag påbörjat), bäddat rent i sängen. Det ska in i maskinen nu tänkte jag. Har vikt tvätt som torkat och sånt där typiskt roligt vardags-städ.

Gillar

Kommentarer

emmathoren
emmathoren,
Jobbar på Ica Maxi där jag bor son kassörska ❤️nouw.com/emmathoren
aworkinprogress
aworkinprogress,
Vad roligt 😍❤nouw.com/aworkinprogress
ZannaSvard
ZannaSvard,
Ja det är galet varmt ute! Var i stan igår och trodde jag skulle tuppa av av värmen😩 Skönt med lite sovmorgon iallfall och sen att bli klar med lite hushållssyslor! Kram☺️💛nouw.com/zannasvard
aworkinprogress
aworkinprogress,
Visst är det! ja jag kan tänka mig det😞🥵 det är det 😄 kram 😍❤nouw.com/aworkinprogress
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229