- galen men bra -

Daily life, Health and stuff

Ikväll blev det ett Tabata pass på gymmet, alltså ett pass där man kör en viss övning i 20 sekunder, 8 repetioner på raden sen byter man övning.
Vid sista övningen idag så sa jag till min kompis att instruktören måste vara galen haha (på skoj såklart) men hon är så sjukt bra!

Åkte iväg och hämtade ett paket efter träningen, hade beställt hem såna här påsar till frukt och grönsaker som man kan återanvända.
Kul att göra det man kan för att göra något för miljön även om man inte gör allt. Vad brukar ni göra för att tänka på miljön?

Nu har jag duschat samt ätit vegoschnitzel med fullkornsris och lite bearnaisesås. Imorgon ska jag göra en sats med hemmagjord falsk bearnaisesås att ha till istället.

Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
Jessicaburman,
ja hehe saningen är nog att jag är väldigt dålig på miljötänk, även fast jag bryr mig om miljön. haha men panta kanske då och jo jag brukar säga ja vill ha meddelanden på mobilen , istället för brev hem . Dock minnas jag under tiden jag gick på af så skicka dom både sms och på papper åt mig istället då XD nouw.com/jessicaburman
aworkinprogress
aworkinprogress,
Haha men det är alltid något 😄👍 nouw.com/aworkinprogress
seagullcrying
seagullcrying,
Älskar när träningen är ass jobbig, men inte direkt lång haha nouw.com/seagullcrying
aworkinprogress
aworkinprogress,
Haha ja precis, lagom är bäst 😄nouw.com/aworkinprogress
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229