- answers to your questions -

Daily life

@johnssons

"Vad är det bästa/sämsta med att blogga?<3"

Jag tycker att det bästa med att blogga är just att man får skriva av sig, även om det bara är att berätta om sin dag så är det skönt och roligt att få skriva. Det är roligt att få dela med sig och att man kan hitta nya personer att lära känna via bloggen.
Det sämsta med att blogga är att man kanske kan känna en ”press” att man inte bloggat på länge t.ex. (så kan iallafall jag känna). Om man postat en hel del men sen får en liten dipp där man inte har så mycket att skriva om.
Någon mer som känner så?

@MEricsson

"Vad är det bästa som har hänt i ditt liv på senaste tiden? <3"

”Tja, det är målarn.” hahah (internskämt), alla runtom mig är det bästa som hänt alltid. Alltid svårt att skriva något av allt bra som händer när man får frågan haha!

@ssandras

"Så kul med frågor, mina frågor är : Hur länge har du bloggat? vilka bloggar läser du dagligen? Har du några mål med din blogg? Vart bor du och trivs du i den staden?😊"

Jag har bloggat till och från enda sen gymnasiet, 2009 kanske det var, så 9 år sen jag började halka in på bloggandet men kanske har bloggat som mest regelbundet de senaste 5 åren.

Jag försöker att läsa alla bloggar som jag följer (följer endast såna som jag verkligen vill läsa och inte "bara för att följa") så ofta jag kan eller dagligen, ingen nämnd ingen glömd! <3

Jag ”rensade” min blogg för att få en nystart och se till att min blogg bara blir fylld med det som jag faktiskt vill fylla den med, var lätt att man slängde in tidsinställda inlägg för att mest få upp ett inlägg förut. Målet med min blogg är att dela det som jag verkligen vill dela och se om man kan få en större blogg, mest för skojs skull.

Jag bor i Kumla sen 2014, jag trivs väldigt bra här! Det är nära till allt utan att man måste bo mitt i smeten samt att jag trivs bäst i en mindre stad.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229