Helg!

Så skönt med lite helg!

I fredags var det mys med nästan hela familjen. Jag, Per och de yngsta skulle ha hemmamys och filmkväll. När vi ätit middag ringde Cassi och sa att hon och Tobbe ville komma oxå. Så kul. Soffan blev nästan full och massa gottis blev det. Hade köpt olika frukter och bär som vi mumsade i oss.

Igår, var planen att fixa lite hemma på tomten och ta sig tid att träna men så blev det inte. Vi lastade på Pers cykel på bilen och åkte för att de Sportson kika lite på den. Det var något glapp någonstans. Efter det åkte vi för att titta till båten.

Väl i båten så ville Per starta upp motorn och höra hur den gick. Sist vi var ut till de hade vi bytt olja i den. Sagt och gjort. Han startade och vi satt en stund. Sen tyckte jag att vi kunde väl åka en liten sväng på viken så den fick jobba lite. Per låste fast cykeln på bilen och vi åkte ut.

Efter en liiiiten stund började vi prata om att det vore mysigt att åka ut på riktigt då det här kanske är sista helgen vi kan åka ut i år. Jag visste att Fia skulle sova borta och Per kollade med Alex hur han skulle göra. Han hade tänkt sova hos sin mamma. Per kollade med Holmarna vart de var då vi visste att vi var ute. Vi hade inga kläder med oss och knappt någon mat. Men vips var vi på väg ut mot Lådna.

Vi stannade till på Lådnamacken och köpte sill och potatis till lunch och lite frukost. Pia och Nicke tog emot oss och sen hade vi en riktigt trevlig kväll! De bjöd oss på god mat och dricka och vi snackade hela kvällen.

Imorse vaknade vi vid halv åtta. Åt frukost och gjorde oss klara för att åka hem. En riktigt trevlig spontantur blev det!

Jag var inte direkt klädd för båtåkande. Men det funkade!

Annica

Gillar

Kommentarer