Benträning och mysmiddag

I onsdags var det träningsdag igen. Jag började med att köra 15 minuter på CT. Körde ett program för första gången, fettförbränning blev det. Jobbigt men roligt när programmet sköter motståndet. Blev oxå 3 minuters nedvarvning, så totalt 18 minuter.

Efter uppvärmingen som redan där var jobbigare för benen var det dags för benträning. Eftersom nedervåningen är stängd på kvällen fick vi leta fram andra maskiner. Det blev Hammer Strength där man kör med ett ben i taget. Det var såklart lite svårare men bra tror jag. Väldigt jobbigt i alla fall. Efter det körde vi benpress. Ingen bild från den dock.

Jag trodde faktiskt att jag skulle ha träningsvärk dagen efter men icke sa Nicke. Kände inget. Betyder det att jag borde orka mer? Benpressen kan jag köra mer i men de andra, hmm tveksamt.

Igår, torsdag, fyllde Per år. Jag fick ta en kortare lunchprommis då jag köpte lite presenter till honom på lunchen. Så tyvärr var det här första dagen under 10000 steg. Men i alla fall ca 9500 så inte helt illa.

På kvällen lyxade vi till det och jag bjöd honom på middag på Farbror Blå i Sigtuna. Jättemysigt! Vi hade aldrig varit där innan och maten var god och personalen trevlig. Det blir nog fler besök där.

Grattis min Älskling!

Gammal bild, igår skålades det inte i bubbel. Varken alkoholfritt eller med alkohol.

Snart helg!

Annica

Gillar