La oss snakke om Extensions!!

I noen år har jeg brukt clip in extensions og liker det bedre enn tape og Keratin.😊 Grunnen til at jeg liker clip in extensions er fordi da kan man sette det på når man skal pynte seg og ta det av når man ikke vil pynte seg eller gå med sitt naturlige hår. Ifjor kjøpte jeg en ny variant som heter Sømløs hårforlengelse på Engelsk heter det Seamless Hairextensions. Hihi...🙊

Om Extensions:

Hair Extensions som festes raskt og enkelt med spenner. Du kan ta på håret når du ønsker i løpet av få minutter, og det tas av igjen enda raskere. 60 cm er vår absolutt lengste og tykkeste pakke innen Clip On Extensions. En bestselger med hele 230 gram som garantert er nok til et langt og fyldig hår du kommer til å elske!

​Clip On Extensions fra Zala leveres i beste kvalitet på markedet, håndlaget og kvalitetsjekket. Silkemykt tuggefritt hår som kan behandles akkurat som ditt eget og varer i mange måneder​.

Hvordan man behandler extensions :

Blir en spenne ødelagt? Fortvil ikke, kontakt oss og vi sender deg nye! Clipon er den perfekte løsningen for deg som ikke vil ha langt hår hver dag, men til en fest og når det passer seg. Monteres og tas av på 5-10 minutter.

2-6 måneder avhengig av bruk og behandling. N.B Det hender det er noen sorte/blanke hår fra prosessen, disse er brukt for å binde håret mot spennene og kan klippes bort. Det er ingen garanti for varigheten etter at håret er åpnet/brukt, da kvaliteten avhenger av farge, bruk og behandling.


Clip On settet vaskes enklest i vasken. Det trenger ikke vaskes ofte, kun når du føler at det trengs. Bruk da en mild shampo/balsam, og en god hårkur etterpå. La håret lufttørke, og gre det med en naturbørste når det er tørt. Ta deretter i en god leave in kur i håret.

Gre håret før/etter bruk med en naturbørste. Bruk en god leave in kur før/etter bruk. Kur håret med en god kur 1-2 ganger i mnd. avhengig av hvor ofte det brukes.

NEI TIL: (På eget ansvar)

1.) Bleking og farging.

2.) Bruk av varmeapprater på sterk varme. Varmebruk er på eget ansvar.

3.) Ikke tupper håret med så mye hårspray at du vanskelig får gredd det ut igjen, dette sliter

veldig på håret!

4.) Ikke bad med håret i klorvann eller saltvann.

5.) Ikke sov med håret.


Et Styrklipp i Volumizer.

Jeg bruker den nyeste teknologien til sømløs klipp i design. Det er en enkleste måten å legge volum til håret på med bare 1.stk clip in extensions.

1.) Sitter konfortabelt under bysten.

2.) Mest populære lengde på Zala.

3.) Flott for kunder i gjennomsnittlig høyde.

4) Ser naturlig ut, men gir forsatt en Wowfaktor.

5.) Lang nok til å krølle, mens du opprettholder lengden.Liker

Kommentarer