Jeg er forsatt forelsket Jan Kåre!❤️

Hei alle sammen!

Jeg har forsatt følelser for Jan Kåre og jeg elsker ham av hele mitt hjerte.❤️ Det er Jan Kåre jeg vil dele livet mitt med, ha barn med, gifte meg med ham.❤️ Ingen andre enn Jan Kåre får meg til å være glad, le og smile.❤️

Han vil ikke forstå det og det er fordi han er sur på meg.😭 Jeg bare håper på at Jan Kåre tilgir meg snart og at vi kan bli venner igjen. 😊

Jeg og Jan Kåre har hatt noen fine minner sammen. 😊

Jeg har besøkt ham i april i Stavanger i 2019. 😊 Fredag den 5. april 2019: Først så møtte Jan Kåre meg og pappa på Sola flyplass i Stavanger. Så viste han oss rundt i Stavanger. Deretter spiste vi på Døgnvill Burger. Jeg og Jan kåre bestilte Cheddar & Bacon burger, og pappa bestilte Fish and Chips. Pappa betalte for oss alle sammen. Så tok Jan Kåre oss med til Hotellet så fikk Jan tillatelse om at jeg kunne se leiligheten hans, bare jeg var tilbake på hotellet kl.21:30. Da vi var kommet til leiligheten til Jan kåre. Så snakket vi og koste oss, og så på film. Vi gjorde det til og med også.

Lørdag 6.april 2019: Dro først på Olje museet etter det var vi på Kanelsnurren ved Verksgata. Så dro jeg og Jan kåre for å shoppe litt på H&M og Fretex. Vi gikk å tittet i Stavanger Sentrum. Så møtet vi pappa for å spise middag på en italiensk pizza restaurant som het Al Forno Skagen der vi alle tre spiste pizza og pappa betalte. Etter det dro jeg og Jan Kåre tilbake til leiligheten hans og snakket om alt mulig rart og vi gjorde det.

Søndag den 7.april 2019: Møte Jan Kåre oss ved lobbyen på hotellet, fordi jeg og pappa skulle sjekke ut fra hotellet vårt. Jeg og Jan Kåre spilte sjakk og jeg vant over ham. Så dro vi til flybussen og så tok vi farvel på sola flyplass.

_______________________________________________________________________________________________________________

Så kom Jan Kåre på besøk til meg i Oslo i 2020. 😊 Vi hadde det koselig sammen og vi så på filmer sammen. Jeg sovnet i armkroken hans. Vi dro til Karl Johan og så på slottet og gardistene og så kjøpte Jan Kåre en hettegenser og en Øyeskyggepallet til meg som jeg bruker forsatt. Jeg så på at han klippet håret sitt på Cutters.

Liker

Kommentarer