​Ärligt talat så tappade jag lite blogg inspiration när Nattstad bytte namn till Nouw av flera anledningar. Bl a för att Nattstad passade mig bra med tanke på det jag bloggade om. Sen tyckte jag att den nya sidan var väldigt rörig och man hittade inget och inget funkade som det skulle. Speciellt inte när jag tänkte utöka min bloggning lite mer och då blogga från telefon. Det var bara så osmidigt som det kunde vara

Men efter en längre bloggpaus så tänkte jag nu försöka ge Nouw en chans och se om jag lyckats komma in i den nya bloggsidan. Och jag hoppas att när man lärt sig alla funktioner så ska det kunna gå bättre :-)

Inom kort kommer jag att ändra lite på min design så att den är bättre anpassad till mitt nya "bloggliv" som inte kommer att bli så mycket utav Nattliv, konserter och andra nöjen som det var tidigare.

Nätter utan slut kommer att få nytt namn och kommer inom kort i stället heta AwaOnline

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

och där gick tydligen proppen. Kanske man skulle ta och lägga sig i vilorummet en stund tills proppen kom tillbaks så man kan börja jobba igen...

Likes

Comments

Helgen har bara rusat iväg. Lördag slog i en massa stolt till det nya träslaget till hagen. Söndag ute och ridit, håll lektion, ute och ridit igen och hållet lektioner igen. Målat galler i stallet och städat sadelkammaren. Och ramlat av hästen. Tur att det snart är helg igen 😉

Likes

Comments

Ibland kan man ju inte precis påstå att det är allt för nyttigt att jobba där jag jobbar. speciellt inte när man vill försöka hålla igen lite.
Fick lite varulvar på jobbet

Likes

Comments

Tänk att det inte verkar vara ok att tycka och tänka som man vill.
Gårdagens val och regiringsbyte har verkligen tagit fram det sämsta ur folket. Man påstår att alla människor är lika värda och man måste acceptera alla människors åsikter och ändå så idiotförklarar man dom som inte tycker som dom själva och röstat på annat än det dom själva röstat på.
Vad är demokrati?

Likes

Comments

Nyinköpt surfplatta så jag tar och gör ett nytt försök med bloggandet. Det får  bli en nystart med en helt ny blogg. 

Kommer att skriva om mina dagar, utmaningar, tankar och åsikter. Och  jag älskar att få kommentarer och diskuttera åsikter. Accepterar dock inga påhopp.

Welcome to my world 💓

Likes

Comments