​Hej Sojos!!!!

I dag vil jeg snakke lidt om, hvor dårlig jeg er på billeder. Det har været et problem, siden jeg var helt lille. Mit ansigt ser helt anderledes ud på billedet, og hvis jeg er meget heldig, så har jeg åbne øjne. På alle skolefotoer og familiefotoer ligner jeg en stofmisbruger. Selv mine venner siger,, at jeg ikke ligner mig selv. Jeg har virkelig prøvet alt og øvet mig på mit værelse. 

Det var det jeg havde for i dag.

Nu slukker og lukker jeg.

Avossojo

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej mennesker!!!!!!!

Det her er mit første indlæg, og jeg håber at i synes om det. Jeg er generelt en akavet person, og anbringer altid mig selv i mange forfærdelige situationer. Hvis jeg ikke har snakket i lang tid eller bare er på en gåtur, så har min stemme det med at knække eller lyde helt vildt mørk eller lys. Dette er så akavet, når både lærere og vikarer siger godmorgen, og jeg kommer som en rådden banan, og siger godmorgen. ''DET ER HELT VILDT IRRETERENDE''!!!!!!!!!!!!! De sender mig altid mærkelige blikke og er ved at dø grin, og jeg synes at det er så irreterende. Hvis i ved hvad jeg kan gøre, så skriv i kommentarene.


Håber i kunne lide mit første indlæg og vil følge min blog. Det vil hjælpe mig så meget, fordi folk ikke tror på at min blog, kan blive til noget stort.

Så vil jeg slukke og lukke for nu.

"SSS"

Likes

Comments