Tyvärr som ni ser så speglar kameran och jag av sig i ögat, vilket förstör lite. Men jag anser ändå att bilden är fin nog att visa upp här för er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Som ni säkert har märkt har det stått lite stilla här på bloggen ett tag och det beror till en stor del på att vi båda har haft väldigt mycket att göra. Både jag och Amanda arbetar nu under sommaren och sedan så har vi haft fullt upp med att förbereda spännande överraskningar och samarbeten här på bloggen som förhoppningsvis kommer upp inom en snar framtid!

Här ovan är några nyknäppta bilder från min sommar såhär långt sedan jag kom hem från min utlandssemester, hoppas ni alla har en bra sommar såhär långt!

Likes

Comments

//Denna lååånga trappa kämpade jag mig upp för två gånger i 34 graders värmebölja!//

Likes

Comments

Ytterligare några bilder från Greklands paradis! Jag kan bara inte få nog utav det!🍉

Likes

Comments

Lite bilder på hästar som min kusin varit fotograf till. Beröm till henne tycker jag, hon fångade ljuset på ett fint sätt. Så gilla gärna detta inlägget och gör hennes dag.

Jag har idag tävlat med Alice. Vi gjorde endast en start en LC vilket är 90cm hoppning. Hon hoppade fyra hinder fint sedan var vi uteslutna pga vägran, men hon var toppen fin och hon stoppade upp pga sträckningen som skedde på framhoppningen. Men bättre lycka nästa gång vilket blir v.28 igen. Så nu tränar vi stenhårt och går in nästa gång för att rida en fin runda och nolla.

Likes

Comments

Hej på er! Jag (Vilda) kom idag kl 13 fram till världens bästa lilla paradis i Grekland. 36 grader varmt, 130 steg från vattenbrynet och en trädgård full av gudomliga blommor och växter! Förhoppningsvis blir det lite fler bilder härifrån framöver!

Likes

Comments

​Bilder tagna av kusin vitamin med en simpel iPhone.


Likes

Comments

Igår slutade både jag och Vilda nian. Det är helt sjukt. Känns som att det var i förrgår jag började skolan och igår slutade jag grundskolan.
Inte så mycket mer att säga om det dock, det var både sorgligt och roligt igår. Låten "här kommer alla känslorna" passade bra igår!

Likes

Comments