• Blogkeen
  • Nouw

T-shirts

Elsker de farvede t-shirts, nu hvor vi snart kommer til sommermånederne. Jeg er også vild med at der et mærke, eller et fedt print på brystet. En fed t-shirt kan virkelig gøre noget ved et outfit. Alle t-shirtene er under 250kr, hvilket også er en fair pris.

Jeans og bukser 

Igen er det fedt med farver på buskerne, og de lyse jeans er også vildt gode til nu. Jeg kan stadig godt lide at buskerne har en stribe ned at benet. Jeg kan godt lide hvis bukserne giver lidt spil til et outfit. Alle de her busker koster omkring 400kr.

Sweatshirts

Jeg er helt vild med disse 4 sweatshirts, de har alle sammen et logo på brystet, hvilket gør dem super fede. Den 3 fra venstre er super fed, og jeg elsker farvespillet. På asos kan man få sweatshirts i alle prisklasser, men de 4 her er omkring 400kr.

Kjoler 

Kjoler er perfekt til sommervejret, og du kan få en masse forskellige på asos. Den røde kjole koster kun lidt over 100kr, og man kan bruge den både som fint brug, eller smide en trøje over, og så bliver den mere afslappende.

Jakker og overtrøjer 

Kan virkeligt godt lide både jakken og trøjen, men især trøjen finder jeg virkelig lækker. Både jakken og trøjen koster 600kr, hvilket måske er en smule dyrt, men de er begge fra gode mærker.

Fodtøj

Fede strømper kan virklig gøre noget godt til et outfit, især hvis der er farver på. Asos har en hel masse forskellige strømper i flotte farver.Jeg elsker skoene i billed nr 2 fra venstre, de er relativt klassiske, men alligevel er der noget spil i dem.

Tak

Tak for at du læste med, skriv endelig en kommentar, eller smid et like! Det her kommer også til at være en serie med 'Min ønskeliste på: ****'.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

København K

København K har et vildt fedt udvalg af lækre bukser fra bla levis og dickies. Den kan virkeligt anbefales!

Adresse: 32, Studiestræde 30, 1455 København K

Prag

Prag er en super nice secondhand butik, og den har et stort udvalg af alt muligt vintage tøj. Prag ligger flere forskellige steder i byen, men jeg har kun været i den på Nørrebrogade.

Adresse: Nørrebrogade 45, 2200 København N

Gemmeren 

Nu når vi i forvejen er ved nørrebrogade, ligger der en dejlig mindre genbrug der hedder gemmeren. Den er super hyggelig og billig.

Adresse: Fælledvej 9, 2200 København N

Wasteland

Wasteland ligger lige inde i byen, så hvis du alligevel er på strøget kan man ligeså godt gå derind. I wasteland finder jeg altid noget jeg gerne vil ha.

Adresse: Studiestræde 19, 1455 København K

Mcvintage 

Mcvintage er helt klart i min top 3 over yndlings secondhand butikker. De har de bedste bukser, og en masse nice jakker. Den kan virkeligt anbefales!

Adresse: Nørrebrogade 7, 2200 København N

Tak

Hey, tak for at du læste med. Hvis du har nogle ideer til blogindlæg så skriv gerne i kommentaren. Fremover kommer jeg til at poste ca 2-3 gange om ugen.

Likes

Comments

Levis

Levis er helt klart et af mine yndlings-mærker til jeans og cowboyjakker. Levis kan købes på asos osv, men også i 'Levis' på strøget. Tøjet er rimeligt pricey, men også nice kvalitet, så buskerne og tøjet holder virkeligt længe.

Dickies 

Dickies er et vildt fedt mærke, og hvis du går i gode 2nd hand butikker er det let at finde lækre dickies jeans.

Le Coq 

Jeg har ikke kendt Le Coq i særligt lang tid, men de laver nogle nice tees til rimelige penge. Samtidig elsker jeg også at de kan få i en masse fede farver, hvilket er super godt til sommer.

Weekday

Weekday har en masse vildt lækkert tøj til virkeligt gode priser, og samtidig også god kvalitet. Jeg elsker den lyserøde denimjakke til om sommeren, samt de pinke sokker der giver virkeligt et pift til et outfit.

Storm og Marie 

Storm og Marie laver seriøst de lækreste bukser, men de er desværre også lidt dyre. Det er derfor en god ide at finde tøjet på tilbud, så de er lidt billigere. Stilen er en perfekt blanding mellem casual og lidt mere 'ordenligt' tøj.

1. blogindlæg 

Hey, tak for at du læste med, dette kommer til at være en slags serie, så der kommer snart en Mine yndlings-mærker 2.

Likes

Comments