• Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

​Uansett om du er 15 år og skriver ned diett og treningsplan i dagboken din, om du er 17 og leser til eksamen, kanskje er du 45 og krangler med din nye ektemann, du krangler med venninnen din. Du kan alltid spørre deg selv, er det verdt det? Uansett hva det gjelder. Er det verdt å lage dårlig stemning, pga små detaljer? Er det virkelig verdt å holde seg borte fra sukker, være sulten for å endre kroppen din? Er noe av dette verdt det? 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei igjen alle sammen!

I går var jeg i bursdagsbesøk til min gode venninne Amalie. Der traff jeg mange andre gode venner som bor utrolig nærmt, men som jeg ikke har vært med, på nesten et helt år! Jeg har gått på barne- og ungdomsskole med disse jentene, og jeg kjente virkelig at jeg trengte å treffe dem igjen! Jeg har savnet å være sammen så masse. De får den "ekte" Violeta ut av meg. Jeg har jo tross alt vokst opp med dem!

Jeg føler iblandt at videregående er litt som en boble, hvor hele skolen er et eget miljø og du blir litt dradd inn i nye vaner,rundt nye mennesker. De fleste jeg kjenner begynte jo på en vgs med mange kjentfolk, mens jeg startet uten å kjenne en eneste (det var det jeg valgte ut ifra.) Jeg ble virkelig inspirert av å være med de jeg kjenner så godt. Jeg ble minnet på hva jeg likte å gjøre på sammen med dem, fks å synge, lage youtube videoer, vi var veldig kreative. Jeg skal definitivt være mer med dem før jeg reiser, for å si det slik!


Der sitter vi og prater med våre Non-alcohol drinks (selvsagt). 

 Outfit detaljer : 

Off the shoulders hvit bluse - Bershka 

Hvitt skjørt - Zara 


Likes

Comments

Hei alle sammen!

Jeg har ikke blogget den siste uken dessverre, grunnet mye skolearbeid og andre ting på agendaen. Håper dere forstår! Anyways, det er ikke akkurat så mye nytt å fortelle om... hahaXD Jeg hadde en kjempefin påske med mye vennebesøk og familie, bursdagsfeiringer og godterispising..!! På torsdag var jeg en tur i byen etter jobb, måtte lete etter litt basic plagg fpr det er faktisk noe jeg mangler i klesskapet... hehhe. I går var jeg på restaurant med familien på Bien snackbar, vår favorittplass, og det var kjempekoselig! Helgen går med til jobb, skolearbeid, sikkert litt shopping og være med venner!

Ha en super helg!
//Linnea

Likes

Comments

Hei dere!

Nå har jeg akkurat sminket meg og gjort meg klar for å dra på jobb. Det er en nydelig dag i dag, så jeg må nok bare komme meg ut døren og nyte solen! Det er faktisk ikke vanlig at det er finere vær i Bergen enn resten av Norge, haha! Har sett på værmeldingen og det skal være regn og til og med snø neste uke, så da er det bare til å komme seg ut ja! I går hadde jeg forresten bursdag, og det var virkelig en bra dag! Jeg var med familien min mesteparten av dagen, og tanten min var på besøk! I 15-tiden møtte jeg Hannah i byen også spiste vi digg mat og bare koste oss skikkelig! Det var sol og rett og slett deilig vær i går, og jeg er såå takknemlig for at jeg har så mange snille mennesker rundt meg som gjorde dagen min perfekt<3 Jeg slenger med noen bilder av bursdags-outfitet;)


Ha en fin dag videre!

//Linnea

Likes

Comments

Hei allesammen!

Da reiser Violeta på ferie, og jeg blir værende hjemme resten av påsken. Sist helg vlogget jeg, og nå er den ute på kanalen! Jeg skal prøve å få blogget og laget videoer så mye som mulig! Har fått mue mer inspirasjon i det siste og jeg tror det er viktig at jeg også tar del i bloggen og på Youtube! Så gjerne kom med ønsker til blogginnlegg eller videoer, fordi jeg er superklar!

God påske!
//Linnea

Likes

Comments

Hei alle fine! Nå har jeg pakket og ordnet i hele dag for imorgen tidlig reiser jeg til Malaga! Jeg skal til Spania for å lade opp mitt behov for sol og reise, men ikke minst også for å være med på den store påskefeiringen de har der! Jeg gleder meg så sinnsykt mye, dere aner ikke. Jeg kommer til å ta mange fine bilder, og kanskje vlogge litt også. Vi får se! Jeg har skikkelig reisefeber akkurat nå, det skal sies.

Her har dere bare en liten video fra ootd bildene jeg postet for noen dager siden! Jeg har ikke ordnet meg idag så jeg tok desverre ingen bilder.. Vi ses imorgen!!Vi snakkes i Spania!!

Likes

Comments

Hei dere!

I dag har jeg hatt en ganske chill dag med frokost klokken 11 og deretter jobb i 15-tiden. Jeg har egentlig bare tatt det med ro i dag, spist digg mat og redigert vloggen ferdig fra helgen. Den blir nok postet i morgen, så se frem til det! På lørdag prøvde jeg meg litt frem med hairextensionsene mine! Jeg krøllet håret og hairextensionsene for at det skulle "blende" bedre. De er ca den fargen jeg har på håret nå faktisk, kanskje litt lysere, så det var kjekt å kunne bruke de! Håret mitt har blitt farget mye det siste halve året, fordi jeg synes det er så sykt gøy å forandre på det! Jeg hadde ombre med lysere tupper i sommer, og jeg vurderer å farge det sånn igjen, men kort hår i stedenfor langt. Gjerne kom med forslag til hva jeg kan gjøre med håret mitt! Jeg er skikkelig usikker på om jeg skal spare til langt eller klippe det snart... Vanskelig!

Ha en fin kveld!

//Linnea

Likes

Comments

Hei alle fine!

I dag tok meg og Viola turen til byen for å kose oss, shoppe litt og spise mat! Vi endte opp med å velge å gå på Dalia fordi kebab er rett og slett best. Jeg tror jeg aldri kommer til å gå lei av kebab haha! Når vi kom hjem tok vi noen bilder til bloggen. Nå har Viola akkurat gått, og jeg sitter i sengen og redigerer vloggen fra i går/idag og spiser snop. Det er jo påske, så da er det greit å ta livet helt med ro:P

I dag valgte jeg å gå med skinnjakken min sammen med noen slengbukser fra bikbok, en liten veske og hvite sko. Dette outfitet er utrolig komfortabelt og egentlig ganske basic, men samtidig litt ekstra. På innsiden hadde jeg en høyhalset ullgenser fordi det passet seg til været - overskyet, men fortsatt følelsen av vår i luften.

//Høyhalset genser her

//Jakke her

//Slengbukse fra Bikbok (Selges ikke lenger på nett, men finnes fortsatt i noen butikker)

//Veske, kjøpt i Italia...

//Sko her


Håper dere får en fortsatt fin lørdag!

//Linnea

Likes

Comments

Kanskje ikke dette var det beste antrekket å vise dere i og med at alt jeg har på meg er saker jeg ikke vet hvor er fra....

Bukse - Levis

Sko - ZARA

GOD PÅSKE!!! ❤🎉

//Violeta

Likes

Comments

God formiddag!

I dag var jeg bare på skolen i to timer fra 9 til 11 for å ha matte med favoritt-læreren! Etter skolen skulle jeg på jobb, men hadde litt tid til å gå rundt i byn. Jeg møtte Hannah, bestevenninnen min, på en kafé også bare pratet vi litt før jeg gikk videre til noen klesbutikker. Jeg var på h&m, bikbok og accessorize, men det ble til at jeg kjøpte en choker fra accessorize. Det er en del salg nå faktisk, men jeg så egentlig bare på klær som ikke var på salg. Jeg er så ofte i byen at jeg allerede har sett gjennom alt salget... Jeg ser stadig etter nye ting å kjøpe, noe som ikke er så veldig bra haha! Selv om jeg har to jobber, så merker jeg at pengene bare forsvinner. Nå er det påskeferie da, så jeg skal nok bare chille og ikke tenke så mye på penger. I ferien skal jeg være en del med venner, familie og faktisk øve litt på noen kommende prøver. Vet at det er påskeferie og at det må nytes, men stresser faktisk litt over at skoleåret snart er ferdig og da må jeg legge inn litt ekstra arbeid nå på slutten.

Etter jobb skal jeg være med Viola, som også er en annen bestevenninne, og vi skal hjem til meg og sikkert bare slappe av, spise mat og prate. I morgen er planen å dra til byn, så kanskje jeg får tatt noen bilder av outfits eller liknende da. Tror vi skal shoppe og spise noe mat i byen. Håper at været ikke er helt forferdelig, for det har faktisk vært opplett de siste dagene, og det gjør meg såå glad!

På bikbok har det kommet ny kolleksjon, og der prøvde jeg mange kule t-skjorter i alle slags farger! Jeg kjøpte dessverre ingen av dem, men du skal nok se at i hvert fall en av dem kommer som New in snart! Haha! Jeg bestemte meg for å ikke falle for fristelsen, og heller ta bilder av dem og bestemme meg senere. I det siste har jeg sett at det har kommet mange klær med farger og prints på! Jeg personlig elsker prints og farger, men det er ikke alltid at jeg kler det så godt. Noen prints liker jeg ikke så godt da. Hvis det for eksempel står "Banana" med store blokkbokstaver midt på t-skjorten, også er den egentlig fin i utgangspunktet, men skriften ødelegger alt. Jeg bare hater når de alltid skal skrive noe på gensere o.l....! Favorittfargen min på klær er svart, for svart passer jo til alt! Derfor har jeg gått sykt mye med svart de siste tre årene. Til sommeren er det litt annerledes da. Jeg liker veldig godt blått, grønt og rødt! Gleder meg sykt til varme og sol og til bikiniene kommer i butikkene! Jeg skal kjøpe en del nye bikinier i år! Tenkte å kjøpe de på nettet, men det er jo skikkelig "hit or miss" om størrelsen passer.. Vi får se! Hvis dere har noen gode nettsider med bikinier og sommerklær, så gjerne kom med tips! Men uansett... har lagt ved noen bilder av t-skjortene! Og btw det ene bildet er bare av meg som tygger tyggis, men hoodien er fra Ebay hvis noen lurte på det.

Jeg prøvde også den vesken som henger der, og den var kjempekul! Litt sånn retrostil på den, og selvfølgelig i favorittfargen min - svart!

//Svart t-skjorte her

//Hvit t-skjorte her

//Oransj t-skjorte her

//Hoodie her

//Choker her


Håper dere får en fin dag videre og en fantastisk påske!

//Linnea

Likes

Comments