Hej! Idag fixade jag min dator.. Jag får visst min nya efter sommarlovet ^^

Aa iallafall, jag spelar faktiskt Starstable just nu men jag spelar faktiiskt med min lillasyster Matilda. Hon är 7 år så jag hjälper henne med hennes gubbe. Hon spelar också på samma server som jag ^^.

Men ja, hon ville försöka göra lite uppdrag själv så då passade jag på att göra dagliga med Bobcats.


Sen gjorde jag mina egna uppdrag innan faktiskt men jag glömde ta bilder men hoppas det är lugnt c:

Jag körde även deras nya lopp. Det var ganska svårt tyckte JAG. Men det var väldigt roligt. :)

KRAAAAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat c:

Ehm.. Min dator är sänder så nu skriver jag från mobiilen, jag har inte hunnit göra uppdrag eller något eftersom att jag inte kommer in på Starstable. Eh ja, de kommer fler inlägg när jag får min nya dator. :)

KRAAAM

Likes

Comments

Hola, idag ska jag göra en about me tag. Det är alltså frågor som man svarar på om sig själv eller aa typ men jag tycker att vi kör igång :D

1. Vad heter du?

Jag heter Emilia.

2. Hur gammal är du?

Jag är 12 år gammal men jag fyller 13 den 21 september.

3. Vad är ditt favoritämne i skolan?

Hmm, alltså jag gillar ju skolan så ja egentligen alla men min absoluta favorit är matte.. Kanske historia? Haha vet inte xD

4. Vad är ditt stjärntecken?

Jag är jungfru.

5. Vad heter din bästa vän? Och hur är hon som person?

Alltså jag har typ 3 bästa vänner men min absolut bästa är Linda. Alltså hon är världens finaste person. Jag kan verkligen lite på henne och hon är så sjukt snäll & har super fin personlighet.

6. Tre rädslor som du har?

Ehm, min största rädsla är typ småkryp, t.ex getingar, humlor, spindlar o.s.v. vet inte om getingar räknas som kryp men ja. Sen är jag rädd för mörker. Hmm kommer inte på något mer just nu.

7. Hur lång är du?

Jag tror att jag är 1.66 m.

8. Hur är du som person?

Jag skulle väl säga att jag är en ganska sprallig person.. Jag hatar att sitta still och bara vänta på saker. Och jag älskar att skratta och va med kompisar.

9. Vad har du på dig just nu?

Jag har på mig ett par marinblåa mjukis shorts ett svart pösigt linne med vit text.

10. Vem kramade du senast?

Jag tror att det var min mamma som jag kramade senast.

11. Hur är dina betyg?

Eh ja.. Jag har väl ganska bra betyg.. 1 D 8 B och 6 C.

12. Har du några husdjur?

Japp, jag har en Golden Retriver som heter Kacper och en svart katt som heter Busboll.

13. Hur löd det senaste sms:et du skickade och tog emot?

Det senaste jag fick var : klart du får. Och det senaste jag skicka var: den romantiska fisken väntar på att du ska svara xD

14. Har du några syskon? Isåfall hur många?

Ja, jag har en storebror, två storasystrar och en lilla syster.

15. Din favoritlåt just nu?

Min favoritlåt är Here I Am (Single Edit) med Special D.

16. Vad är ditt favoritdjur?

Hmm, jag tycker om tigrar och vargar väldigt mycket.

17. Favorit film och serie?

Min favoritfilm är She's the man, och favorit serie är PRETTY LITTLE LIARS helt klart. Så just nu väntar jag på Juni så att det kommer fler avsnitt.

18. Favort youtuber?

Typ Jockiboi, Manfred och Misslisibell är väl helt okej.

19. Vad har du för telefon?

Jag har Iphone 6 i färgen guld :)

20. Är du höger/vänster hänt?

Vänster haha.

21. Har du någon sjukdom?

Ja, jag har diabetes.

Nu kommer typ sånna här den här eller den andra eller aa typ. xD
22. Hund/katt? Hund

23. 1D/ Justin Bieber? One direction helt klart eftersom jag är directioner ^^

24. Sommar/vinter? SOMMAR

25. Utsläppt/uppsatt? Utsläppt

26. Cola/ Cola Zero? Cola Zero eftersom att jag inte får dricka vanlig cx

27. Godis/ Chips? Godis ^^

28. Kväll/ Morgon? Kväll :D

29. Äpple/ Päron? Äpple helt klart.

30. Rosa/ Röd? Rosa

Så det var alla frågor.. :) Hoppas ni tyckte om dom.


Sedan gjorde jag dagliga på paddocksön också. Sen märkte jag en konstig grej när jag gjorde uppdraget med Hanna. Men när man hittade hennes djur så stog det att man skulle återvända till Lisa så det var lite konstigt för det var ju grönt ovanför Hanna. :O

Sen gjorde jag det med Dorith men det var samma som igår. Men sen hade Kent ett annat idag och då skulle man bygga upp muren eller bron.

Kraaam :D

Likes

Comments

Hej igen, idag blir det två inlägg :)

Jaja, jag gjorde lite dagliga på paddockön idag.. Jag började med uppdraget som Kent hade. Och då skulle man rensa ogräs och så skulle man få en liten slant.

Jag gjorde även tävlingarna med Lisa och Onkel Bob men innan jag åkte till paddockön så körde jag tävlingen i Fort Pinta först.

Sist gjorde jag uppdragen med Dorith, då skulle man skörda solrosor och så skulle man rensa ogräs igen. Och då fick man också en ''liten slant''.

​Kraam 

Likes

Comments

Hejsan hoppsan, idag så skaffade jag den nya tröjan med loggan på. Jag har liksom inte spelat så mycket på senaste tiden men ja.

Såhär ser tröjan ut, själv tycker jag inte om den nya loggan speciellt. Asså den är ju fin och så men man är ju lite ovan xD Men ja det rosa på tröjan passar kanske inte så speciellt bra med det lila.

AA här kommer en bild på den nya loggan också. Så som den ser ut i stor bild :)

Kraaaaam

Likes

Comments

HAAAAALLOOOJ, idag var det onsdagsuppdatering igen och då fick man en ny tävling på paddockön. Ja, det gick väl inte jätte bra för mig men ja det var ju första gången så det fick bli så.. Man fick ingen belöning iallafall men ja tävlingen var väldigt rolig tycker jag.. Aja kan inte skriva mer nu för ska sova över med min bästa kompis IRL som jag inte har varit med på jätte länge :) KRAAAMISAR


Likes

Comments

Hejsan igen. Idag gjorde jag uppdragen med Ferdinand och Eddie, för har ine hunnit göra dom än. Jag tycker att det är lite tråkigt när det är sama uppdrag varje gång, liksom det hade ju vart roligare om typ fort pinta hade egna uppdrag där och gåd hade egna uppdrag.. Iallafall idag så skapade min kompis en klubb och då fick jag gå med i den. Jag fick bli klubbledare men än sålänge är vi bara 3 medlemmar + ägaren. Så om ni är på server 2 så kan ni få gå med. Den heter Clay Eagels och det är Viktoria Darkweb som äger den så breva henne om ni är intresserade.

Puuusss

​Juste, tog lite mer bilder på denna utsikten xD 


KRAAM kommentera gärna vad ni vill se på bloggen :)

Likes

Comments

Hejsan, nu var det ett tag sen men det har varit mycket med nationella prov och sånt. Men aa jag red runt lite idag och då tittade jag lite på olika championat. Och då var ju alla likadana och det tyckte jag var väldigt tråkigt. Jag tycker att championaten skulle se lite olika ut. Man kanske inte är där så ofta men det hade kanske varit lite roligare med mer färg och kanske typ nått speciellt som kännetecknar t.ex valedales champ eller typ firgroves champ. I gyllenåsarna hade det kanske kunnat vara väldigt mycket gult/orange. Annars typ löv på nån skylt eller aa ni fattar tror jag. xD

Japp, sen så red jag mot Moorland men jag tänkte kolla runt lite typ där jag inte brukar rida. Då hamnade jag ovanpå Damascus gruvan eller vad det heter. Där var det typ helt platt och så var det super fin utsikt över Moorland. Men tog typ inga bilder men här kommer två stycken iallafall.

​kraaaaam 💗

Likes

Comments

Hejsan, på denna onsdagsuppdatering så fick man hjälpa Ed Field att leta upp hans recept papper. Och sen var de slut :(. Jag tycker att dom ska göra lite längre uppdrag å uppdateringarna. Men iallafall så tycker jag att Ed Field ser ganska lustig ut. Det har jag tyckt sen jag såg honom men japp han såg ännu lustigare ut första gången man träffade honom och han satte på sig sin tankemössa.

Detta är Ed Field och jag tycker att han har väldigt roligt ansiktsuttryck. Det ser väldigt roligt ut och det borde Starstable Teamet fixa :)

Här är skorna som man fick på Ed Fields uppdrag.. Själv så tycker jag att dom inte är så jätte fina men japp.

KRAAAM

Likes

Comments

HEJSAN HOPPSAN, idag har jag kört lite tävlingar med Wintermagic. Vi var också och hälsade på Nanok och Sedna. Jag köpte även den andra kalter klänningen eller vad man ska kalla det.. Aja de blir inte så mycket men här kommer treee bilder :)

KRAAAAAM :D

Likes

Comments