Luktar bränt

Hej på er!
Idag är en sådan dag då känslorna går upp och ner. Ena stunden känner jag mig inspirerad och nästa stund vill jag slå sönder datorn för att den är seg eller så gråter jag. Hatar verkligen när jag har sådana dagar. Min hjärna snurrar så mycket att det nästan luktar bränt dessa dagar. Saknar livet jag hade men samtidigt inte. Saknar katterna mest just nu. Kan dock inte garantera dem en stabil tillvaro så det är bättre att dom är kvar hos min vän. Enzo är lite lättare att ha med sig. Att dela ett rum med två katter och en hund är inte optimalt heller då Luna och Enzo inte är bästa vänner.

Tänker mycket på att släppa taget om det förflutna, det är svårt när det finns så mycket känslor runt det. Så mycket som behöver bearbetas. Har aldrig haft såhär svårt att släppa taget. Känns otroligt märkligt. När det har varit andra då har jag släppt det en vecka senare men just honom går det inte. Av alla människor jag borde ha släppt taget om snabbt så kan jag inte göra det med honom. Varför går det inte att släppa någon som har gjort en så illa?

Tänkte försöka ha en städ och pysslar dag. Tvätta, städa lite och försöka vara inspirerad. Försöka klämma ihop några rader på boken. Så svårt att sätta sin egna berättelse i ord på något sätt. Hittills har jag bara lyckas med att ladda en maskin tvätt och starta diskmaskinen. Inte så mycket direkt.

Gillar

Kommentarer