Header

Glad alla hjärtans dag! Som jag skrev i mitt inlägg sent igår kväll så kommer jag spendera tid med min kille. Solen skiner idag som det var lovat. Blev inte en långpromenad på morgonen dock, jag var så hungrig men blev en liten längre morgonrunda än vanligt.

Unnade mig själv en rejäl och god frukost idag. Amerikanska pannkakor. Inte varje dag jag äter pannkakor till frukost. Dock är det bara jag och Enzo på alla hjärtans dag då får vi göra det bästa situationen. Göra det där lilla extra för en själv. Det tycker jag är väldigt viktigt, att göra de små sakerna för en själv och tänka att man är värd det också, även dagarna man känner sig värdelös (det är dom dagarna som är viktigast att göra det på).

Idag tänker jag på hur jag vill ha min blogg. Ifall jag ska skaffa egen domän och eventuellt wordpress och vad planen med bloggen är. Ska iallafall försöka pilla på en design för det. Om inte annat är det bra tidsfördriv. Allt har sina för och nackdelar helt enkelt.

Likes

Comments

Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag kommer spendera den dagen med killen som betyder mest för mig. Amasonelands Sohrab "Enzo". Har dagen planerad för oss två. Börja dagen med en långpromenad, såklart efter att lilla jag har fått i mig morgonkaffet. Dessutom ska solen skina imorgon, så jag tänkte satsa på massa bus ute också. Kommer att ha en dejt hela dagen imorgon med andra ord, tror även att jag ska försöka hitta en fin djurfilm att titta på tillsammans med pojken. Vi tittar alltid på TV tillsammans. Idag var han även extra gullig och la sig i mitt knä. Hör inte till en vana att han ligger i knät men plötsligt händer det. Annars är vi väldigt bra på att skeda när vi ska sova...... Tänker nu "stackars framtida partner", tänk vilka höga krav hund kan göra på den som ska vinna mitt hjärta....

Jag tänker såklart kika in här och kolla läget med er.

Så ett tips till er som inte har en traditionell dejt, ge lite extra kärlek till era djur, barn eller andra nära och kära. Tänker nog nu att jag skulle har sparat knogen jag köpte till imorgon så att Enzo kunde fått den imorgon. Han är nog nöjd ändå, finns mycket kvar att tugga på där.

Sov gott snyggingar!

Likes

Comments

Hallå där! Jag har haft en riktigt seg start på dagen. Blev att jag satt uppe halva natten och där av blev det en rejäl sovmorgon. Efter det hade jag möte med min samordnar och var social med personal och hund på mitt boende.
Vi har pratat om mål och delmål. Riktigt svårt att sätta ord på. Vet hur jag vill att mitt liv ska se ut.

Drömmer om framtiden men vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit just nu. Hatar känslan av att jag sitter fast. Vill att livet ska röra på sig, har suttit fast tillräckligt länge nu. Vill ta kontroll över livet. Just nu är det andra som tar besluten åt mig och jag måste vänta på besked. Vill att det ska hända saker någon gång. Samtidigt måste jag vara realistisk och tänka på vad jag klarar av i dagsläget. Men vet att en vacker dag ska jag leva mina drömmar även om jag måste kämpa som fan för att komma dit. Det kommer vara värt det i slutändan.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är en sådan dag då känslorna går upp och ner. Ena stunden känner jag mig inspirerad och nästa stund vill jag slå sönder datorn för att den är seg eller så gråter jag. Hatar verkligen när jag har sådana dagar. Min hjärna snurrar så mycket att det nästan luktar bränt dessa dagar. Saknar livet jag hade men samtidigt inte. Saknar katterna mest just nu. Kan dock inte garantera dem en stabil tillvaro så det är bättre att dom är kvar hos min vän. Enzo är lite lättare att ha med sig. Att dela ett rum med två katter och en hund är inte optimalt heller då Luna och Enzo inte är bästa vänner.

Tänker mycket på att släppa taget om det förflutna, det är svårt när det finns så mycket känslor runt det. Så mycket som behöver bearbetas. Har aldrig haft såhär svårt att släppa taget. Känns otroligt märkligt. När det har varit andra då har jag släppt det en vecka senare men just honom går det inte. Av alla människor jag borde ha släppt taget om snabbt så kan jag inte göra det med honom. Varför går det inte att släppa någon som har gjort en så illa?

Tänkte försöka ha en städ och pysslar dag. Tvätta, städa lite och försöka vara inspirerad. Försöka klämma ihop några rader på boken. Så svårt att sätta sin egna berättelse i ord på något sätt. Hittills har jag bara lyckas med att ladda en maskin tvätt och starta diskmaskinen. Inte så mycket direkt.

Likes

Comments

Jag har faktiskt aldrig beställt kläder från NA-KD men är bra sugen just nu. Har läst en hel del om dem på andra bloggar. Dom har otroligt snygga och intressanta kläder.

Något jag älskar just nu är att jag känner mig snygg i min egen kropp och känner mig bekväm i kläderna som jag faktiskt jag tycker är snygga. Det är en otrolig känsla att känna sig på topp oavsett vad man än har på sig. Skulle lätt kunna ha på mig något av dessa plagg på bilden. Vill väldigt gärna klicka på knappen "köp". Får dock hålla fingrarna i styr ett tag.

Likes

Comments

Ibland flyger tankarna iväg. Tänker på vad min kurator sa när jag kom hit. Kanske ligger något i det hos sa "du kanske borde satsa på tjejer tills vidare". Tror jag behöver hitta en plats där jag kan lista ut mig själv till 100% för min hjärna vet inte vad som är rätt och fel just nu. Allt jag tänker på att vilja känna att jag lever. Vill hitta en plats för mig och Enzo där vi kan känna oss fria att utvecklas. Just nu känner jag mig så kluven med allt. Vet knappt vad jag vill.

Vet inte om det är stället jag bor på som det är fel på (säker att det är det) för jag börjar få utslag i ansiktet, jag har inte haft problem tidigare under vintern och helt plötsligt börjar jag få det. (Jag har även andra konstiga symtom.) Så nu blir det några sminkfria dagar för att låta huden andas (bild från igår). Hatar när jag känner att det svider och känslan att vara torr oavsett hur mycket jag smörjer in mitt vackra ansikte. Hoppas på att det blir bra snart.

Nog med deppande, tanken är att jag ska bli positiva Denise igen!!

Funderar lite på vad jag ska fylla med min blogg med. Har lite idéer. Tyvärr kommer det inte att bli så mycket foto men tänker att det ska bli mycket inspiration för allt möjligt. Vill själv känna mig inspirerad när jag klickar in mig på bloggen.

Btw, lekte lite med designen igår och tror att jag är nöjd ett tag nu.

Likes

Comments

Känner att det är dags för förändring när det gäller håret och är bra sugen på att testa något jag inte har haft tidigare, det vill säga sidecut. Jag har ju haft snaggat på sidorna tidigare men då har jag klippt av resten av håret också, nu tänkte jag mest toppa och forma den långa delen. Håret är verkligen tråkigt just nu. Det är färgglatt men det har ingen form.

Har insett en väldigt frustrerande sak. Alla mina saker som jag har användning av ligger just nu hos min pappa eller i mitt förråd och då pratar jag om skönhet. Produkter för ansikte, kropp och hår. När jag vill använda det som mest har jag inte tillgång till det. Vill ha mina hudkrämer och mina grymma rengöringar för ansiktet. Jag har fått en del smink men det är en hel del som jag inte har tillgång till just nu. Förhoppningsvis kan jag börja använda det snart igen.

Likes

Comments

Ibland undrar jag om saker och ting händer av en anledning i ens liv. Ifall det finns något som heter ödet?

Jag vill efter allt som har hänt börja med min självbiografi för att berätta min historia. Har tänkt det tidigare, dock trodde jag skulle ha en sån här del att berätta. Kommer dela med mig mer om allt som har hänt när jag har bearbetat det. Just nu ska jag gå igenom en process av att försöka må bra igen. Hitta mig och hitta vad jag mår bra av. Allt är väldigt förvirrande för mig. Jag tar en dag i taget som sagt. Just nu har jag haft två dagar som har känts rätt bra. Ingen ångest på två kvällar vilket är ett stort framsteg. Nu hoppas jag på att det håller i sig.

Det jag kan säga om boken är det kommer handla om motgångarna och utvecklingen i mitt liv och hur jag har gjort för att komma över varje del. Hur man tror att man har överlevt det värsta och hur det sedan bara blir värre. Vill att det ska vara en bok som ger en kraft att kämpa. Hjälper en att se det ljusa i det negativa (Vilket jag är förvånad själv över hur jag lyckas nu).
Tänker även, om jag ska gå igenom mycket då kan jag göra någon nytta av det och kanske hjälpa en person som har varit med om något som jag har gått igenom.

Nu ska jag besegra den här delen av livet så att jag kan dela med mig av tips från det!

Likes

Comments

Livet är bra märkligt. Glad över att jag har Enzo som ger min lite balans just nu. För första gången skäms jag över mina problem, eller inte problemet i sig utan kanske över vad som kan behövas göras för att bli av med det. Hur säger man till folk hur ens liv ligger till, hur och var man kommer att bo. Vet det exakta svaret om en vecka. Nervöst och verkligheten kommer ikapp mig. Dock måste något göras åt det och i slutändan kommer det bli bra. Pusselbitarna kommer att falla på plats förr eller senare, en vacker dag sker det.

Denna låt hittade jag för en vecka sedan och har spelats många gånger sen dess. Budskapet i den är underbar!

Likes

Comments