Jag och tjejerna åkte till Bend i helgen! Bend är en stad som ligger på andra sidan berget och det tar ca 3h att köra dit! Vi hade hyrt ett airbnb som var jättemysigt och låg ca 30 min utanför Bend. Vi hade ingen speciell plan med weekend-resan utan var mest bara för att komma iväg och utforska Oregon mer! Och vi fick verkligen en jackpot!! Otroliga landskap och häftiga saker fick vi se! Vi körde bla genom en stad som heter Sisters, det bor ca 2000 invånare där och hela staden är byggd en Wester/cowboy stil! På söndagen åkte vi runt till olika State-parks! Första var Smith Rock och andra va The Cove Palisades! Smith Rock är det bergliknande ställer och The Cove är de bilderna med floden! Vi stannade även till vid en bro som vi bara stötte på när vi började åka hemåt!
Det var en jättebra helg och häftigt att få se en annan del av Oregon och nått som var väldigt annorlunda från Eugene! Va härligt att få komma ut på landet också!
//Emmy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har börjat volontärarbeta i ett stall som ”working student”, vilket betyder att jag jobbar åt hon som äger stället och i ”betalning” får jag lektioner av henne! Detta är inte samma som mitt häst-paradis, men kvinnan jag red hos privat fixade så jag fick detta jobbet! Kvinnan jag jobbar hos heter Christy och är hopptränare. Hennes dagar består utav att ha lektioner och motionera sina hästar (6st) och ibland räcker inte riktigt tiden till så där kommer jag in som en hjälpande hand! Mina uppgifter är att longera 3-4 hästar per dag, ut och gå med en och ev rida en! Men även sopa stallgången, rengöra utrustningen, hjälpa hovslagaren, klä på hästar åt Christy osv! Jag ska va där tis-tors-lör varje vecka och jobbar halvdagar! Har bara vart där två dagar än så länge men redan är det väldigt roligt! Kommer nog bli riktigt bra detta!!

Likes

Comments

Ja alla inlägg som skulle kommit före jul kommer nu, sådär 1 månad för sent... Menmen bättre sent än aldrig!

Här var vi på Thanksgiving-middag hos några familje vänner! Det var riktigt trevligt och maten va jättegod!!

Likes

Comments