Sist ut att bli klart är vardagsrummet som vi ska fortsätta med imorgon! Spänd på att se hur de kommer se ut med den nya tapeten på väggarna eftersom den är mörkare än de övriga vi har valt. Tror de kommer bli en riktig mysstämning där inne när det är klart. Imorgon kommer också "efterbilderna" på första rummet ut!!

Just nu går jag dag ut och dag in och funderar ut ett namn till våran nya familjemedlem... Jag har mitt favvonamn, Christian har sitt och även vänner till oss. Hjälp oss nu att komma fram till något!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hoppsan va längesen de var nu... Mycket har iallafall hänt och de har ju till och med blivit höst på riktigt!

Huset börjar närma sig klart. Alla rum förutom vardagsrummet är klart renoveringsmässigt och vi börjar komma i ordning rätt så bra i alla rum. Ska försöka lägga ut lite före och efterbilder på rummen när jag städat upp och känner mig klar med inredning osv.

Igår var vi också iväg och tingade en liten kattunge som kommer flytta till oss om en månad. Jag längtar ihjäl mig redan!! Så idag när vi åkte och handlade mat följde de även med massor med grejer till missen. Så nu är allt förutom kattmaten köpt inför hennes ankomst.

Likes

Comments

Här ser ni två utav veckans arbeten. Slingor med kalla toner och slingor med varma toner.

Nu har jag tagit helg och nu ska jag och Christian grilla med John och Linda innan vi ska åka till Norrköping. Ska bli riktigt skönt med sovmorgon imorgon!

Likes

Comments

Jisses vad jag är dålig på att uppdatera.. Lovar att de ska bli bättring så fort vi kommer i ordning lite bättre! Dagarna rullar iallafall på med jobb osv, vi båda är dock väldigt trött på kvällarna just nu.

Likes

Comments

Äntligen är den jobbigaste delen av sommaren avklarade. De värsta i huset är klart och vi har flyttat in trots att de är två rum kvar som ska tapetseras. Men nu har jag semester den här veckan!! I måndags åkte jag till Rättvik och kom hem igår kväll. Idag åker jag och Christian tillsammans med Ruben och Axel till Skara.

Likes

Comments

Dagarna just nu går på repeat emellan jobb och huset. Nu börjar vissa rum bli helt klara och snart är de dags att flytta in. Igår kväll åkte jag, Christian och Natalie till ikea. Blev väldigt stressigt men samtidigt extremt kul! Vi fick rätt mycket köpt men vi måste åka tillbaka för att komplettera senare.

Idag jobbar jag på salongen till ungefär lunchtid och sedan ska jag till huset och fixa, ringa telia samt fixa hemförsäkring! Min adressändring gjorde jag nyss. Känns så konstigt att jag ska flytta, och dessutom ska jag inte med min kära familj på den årliga semestern i år vilket känns ännu konstigare.

Längtar efter att få visa er slutresultatet!!

Likes

Comments