Yr och knasig i bollen

Ååh jag känner mig som levande död, mår lite illa idag också och känner mig inte alls särskilt pigg, så jag hoppar nog träningen idag faktiskt. Bilden jag lade upp beskriver ganska bra hur jag känner mig, jag kände efter personalfrukosten hur jag inte kände mig okej. Men jag slutar om 2h och 45 minuter så jag ska hålla ut till dess iaf, jag har bara lunchen kvar så. Jag var inte alls taggad imorse, det tog mig en bra stund att komma upp ur soffan så jag nästan åkte för sent. Så jag gör det rätta och åker hem efter jobbet och vilar istället ♡ Det är en dag imorgon också och en ny vecka.

Jag har även börjat dra ner på socker ganska bokstavligt, förut på jobbet så drack jag kaffe från automaten och tog då mjölksocker i kaffet, det har jag gjort länge nu men nu har jag istället valt att bara ta kaffe och sen mjölk från kylen. Jag har gjort det i två dagar nu och jag har varit lite yr sedan dess så jag vet inte om det är därför, plus att jag inte längre äter kakor och bullar som så lätt finns tillgängligt som jag gjorde förut. Så min kropp har inte fått den där sockerdosen som den alltid fått när jag jobbar, den hatar mig just nu 😂 Dock så åt jag delicato boll igår hemma på kvällen men inget på jobbet på hela dagen. Så kroppen har inte fått sockerkicken på dagen, hmm kanske därför jag är lite yr om dagarna. Min kropp kör en rensning på socker, ni anar inte hur mycket kroppen skriker "ta en bulle, ta en kaka!" "klart du vill ha!" Men jag säger nej, haha! Men sjukt starkt av mig ändå, vi har heller inte något med socker hemma och om jag vill ha det så får jag köpa själv.

Men nu blev det långt, men jag avrundar dagen med att åka hem och vila. Lyssna på kroppen, vila och ta en dag i pyjamas.

Kram!

Gillar

Kommentarer