Sunday means legday

God morgon ♡ Har alla sovit gott? Jag vaknade mitt i natten trodde jag men det var visst morgon men min kropp hade nog kunnat sova i flera timmar till. Jag hoppade in i duschen för att någorlunda vakna till men vet inte riktigt om det fungerade, men frukosten är intagen och kaffet börjar verka lite smått ;)

Idag är det jobb igen, same as always men efter jobbet blir det träning! Idag blir det nog att träna ben och rumpa, igår körde jag rygg och axlar och jag måste säga att ryggen känns mycket bättre idag. Jag har på senaste tiden haft ont neråt ländryggen och svanken, har känt av det när jag kört bil men nu hoppas jag att det är på bättringsvägen.

Jag läste att inom ett år så kommer en ny anläggning stå klar här i Strängnäs med Friskis och Svettis ute vid Larslunda IP, jag är så taggad! Det kommer bli jättebra när man är ledig, då slipper man åka till Eskilstuna och kan åka ut dit istället. Jag hoppas den blir lika bra som den i Eskilstuna ;) Och det kommer bli kul att kunna variera sig lite.

Men nu blir det att chilla hemma innan det är dags att bege sig, ha det så bra!

Kram!

Gillar

Kommentarer

Nyponsoppan
Nyponsoppan,
augustinsonssandra
augustinsonssandra,

Kram tillbaka 💗💗

nouw.com/augustinsonssandra