Solen försöker tränga sig fram

Veckans chillaste dag - har varit idag bokstavligen. Peppar peppar att den fortsätter såhär ;) Känslan när man inte behöver stressa, man kan gå i sin lugna takt och liksom bara flyta med - alltså det är så underbart! Jag har bara 2h 45 min kvar på passet, men det känns som att jag bara jobbat ca 1h för det har varit så simpelt idag. Man ska verkligen inte ta dessa dagar för givet, utan njuta av dem verkligen när de är här.

Jag sitter i personalrummet just nu, blev så mycket gladare när jag såg att solen skiner utanför. Jag hoppas solen vill visa sig när jag slutat så jag kan ta en promenad bort till gymmet sedan på Svea plan, det känns så onödigt att ta bilen dit då man ser bort dit från sjukhuset. Men ibland är jag sjukt lat;) fastän det tar längre tid att åka runt haha! Men än så länge ser det bra ut i alla fall ;)

Idag på lunchen serveras det champinjongratinerad kotlettrad med stekt kulpotatis och glassbåt till efterrätt, jag är inte så förtjust i glassbåt men lunchen är sjuukt god! Man blir hungrig själv, hihi! Så jag ska väl dricka upp kaffet, göra klart min rast och göra lite nytta.

Hörs sen! ;)

Kram!

Gillar

Kommentarer