LifeSum

Jag har börjat använda en app som heter LifeSum, där kan jag registrera vad jag äter till frukost, när jag registrerar så ser jag vad sakerna jag lägger till har för protein, fett, kolhydrater om jag vill se vad jag stoppar i mig. Är det en bra sak så är det en glad smiley, annars en lite ledsnare. Samma gäller för lunch, middag och mellanmål. Man kan också registrera sin träning, om man har tränat gym eller gått en promenad m.m. Här ovan ser man hur mycket man fått i sig under en dag - kolhydrater, protein och fett. Man ser hur mycket man har förbränt, hur mycket man har kvar att äta om man vill uppnå en viss mängd beroende på vad man använder appen för. Man kan också mäta sin vätskebalans, hur många glas vatten man får i sig under en dag. Jag till exempel dricker alldeles för lite vatten.. Om man har aviseringar på så säger appen till som till exempel "snart är det middag, se till att du får i dig en till två glas vatten så du förbereder magen".


Jag tycker den här appen är sjukt bra! Man får koll på vad man stoppar i sig, vad som är bra att äta och vad som är lite sämre. Om man är dålig på att dricka vatten så kan man få en liten påminnelse ;) Den finns både för Apple och för Android, det finns i gratis version och i Premium. I Premium fanns det lite mer versioner och lite mer saker man kan få ut av appen, men jag har gratis versionen och tycker att den passar lika bra. Så vill du som jag ha lite hjälp på traven med vad vi äter under en dag så ladda ner den här appen och få nya ögon på din kost.

Happily coaching!

#kost #mat #protein #kolhydrater #träning #koll #lifesum

Kram!

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,

Bra med såna appar i perioder när man vill ha koll. Jag brukar använda myfitnesspal.

nouw.com/carolinalarsson
augustinsonssandra
augustinsonssandra,
Ja jag hade sjukt noll koll på vad saker innehöll innan jag skaffade den här appen 😊 Jaha, den har jag inte hört talas om faktiskt.
nouw.com/augustinsonssandra