FASHION

Contains affiliate links

HEJ ALLE OG VELOMMEN TIL!

IDAG SKAL JEG LAVE ENDNU EN TOP 10 OG DENNE GANG ER DET MED YNdlings MÆRKET MONKI!

DE HAR VIRKELIG DE FEDESTE TING SÅ JEG TÆNKTE DET VAR OPLAGT AT LAVE DET!

SOM I KAN SE ER DER REEET MANGE OVERALLS MEN JEG FØLER AT JEG MANGLER NOGLE LIDT MERE SPECIeLLE OVERALLS OGSÅ FALDT JEG BARE FOR DEM.

DEN FEDESTE TING ER NOK NEDERDELEN, JEG OVERVEJER OGSÅ LIDT AT KØBE DEN, DEN ER VIRKELIG SMUK.

NÅR MEN HÅBER I KAN LIDE INDLÆGGET!

KRAM OG KNUS AUGUSTA <3


Likes

Comments

INSPIRATION

Hej alle og velkommen til!

i dag vil jeg vise jer, hvor jeg får min inspiration fra, det meste får jeg fra instagram og så elsker jeg “gem” knappen, det er virkelig min lifesaver!

jeg har valgt nogle billeder fra min

y-instagrammere som fx.....

betty krag, martha maria, marie christensen og mange flere.

jeg elsker virkelig de her billeder sammen og jeg nyder at kigge på dem og få inspiration!

håber i kan lide indlægget, selvom det er anderledes, end hvad jeg plejer at lave.

knus og kram augusta <3

Likes

Comments

FASHION

Contains affiliate links
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Hey alle og velkommen til! <3

imorgen tager vi hjem fra norge, hvor vi har været i en uge, og derfor er der ikke kommet nogle indlæg op.

så selvfølgelig har jeg et nyt og fedt indlæg til jer i dag, som jeg har tænkt mig at gøre til en serie..... og nu tænker i nok, Wow du har gang i mange serier ! og ja det har jeg, men denne serie bliver ikke lige så lang, som jeg har tænkt mig med de andre to.

serien er inspireret af Marie Christensen Link her - https://nouw.com/mariechristensen

hun har en mega fed blog fyldt med fashion og alt muligt andet

den her serie kommer til at handle om mine seks y-farver

GUL, BLÅ, PINK, RØD, GRØN OG LILLA.

og i dag har jeg så lavet en indlæg med gul og liiiiidt orange, nu hvor jeg ikke laver et indlæg med den farve.

så håber i kan lide indlægget!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle og velkommen til.

i dag har jeg lavet et indlæg om udklædning på grund af, at det er i denne måned, hvor der holdes fastelavn! eller måske skal man til udklædningsfest, så jeg har samlet nogle lidt barnlige, sjove og nogle kan man bruge til hverdag.

så håber i kan lide indlægget! jeg har nemlig ikke set andre lave sådan et, så håber i kan lide det!

jeg skal lige sige, at der ikke kommer nogle indlæg denne uge, pga. jeg er på skiferie!

så håber i for en god vinterferie.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej <3

Likes

Comments

Hej alle og velkommen til.

I dag vil jeg give nogle forslag til hvad du kan lave i din weekend/ferie.


-INSTAGRAM MAKEOVER

Kender I ikke følesen af, at man er træt af sin insta, det gør jeg ivertfald, så jeg har fundet nogle forslag til nogle fede tips til instabilleder og redigerens apps.

De her apps bruger jeg specielt meget:

1) Unum - bruger jeg til at se, hvordan mine fremtidige instaposts vil se ud sammen. Man skal bare logge ind med insta og prøve sig frem, indtil man er helt tilfreds.

2) Instaphrame - denne app gør det mugligt at få en "ramme" rundt om sit billede. Den er rigtig smart, og jeg har selv brugt den. Jeg synes, at det ser vildt fedt ud, hvis alle ens billeder er med hvide rammer eller pink eller noget i den stil.

-VENINDE HYGGE

At bruge tid med sine veninder er en vigtig ting, så jeg kommer her med nogle forslag om, hvad I kan lave.

1) Biograf - jeg synes, at det er vildt skægt at tage i biografen med sine veninder, i hvert fald når man ser en sørgelig, så har man altid en skulder at græde på.

2) shoppeture - jeg elsker at tage på strøget med mine veninder, mest også fordi vi bor lige ved siden af, men man kan simplet han lave nærmest alt på strøget. Jeg elsker at spise churros og kigge på squishys, når jeg er ude.


-COLLAGE OG PERLEARMBÅND - DIY

1) Collage- jeg har selv en kæmpe collage på mit skab, som jeg har opbygget på 6 måneder, og jeg synes, det er det fedeste ved mit værelse! Jeg elsker selv at kigge i blade og klippe nogle fede billeder ud. Jeg synes, man kan udtrykke sig selv lidt i sin collage. Jeg tror på et tidspunkt, at jeg laver et indlæg om min collage, når jeg er helt færdig med den.

2) Perlearmbånd - jeg vil SÅ gerne finde ud af, hvordan jeg laver de der perlearmbånd eller bare alle slags armbånd. Jeg synes, det er mega fedt at have en helt masse armbånd/smykker på, det giver virkeligt et pift til ens outfit.


-BAG

Jeg elsker selv at bage, fordi det er både hyggeligt i bageprocessen og efter, når man sidder hygger med det lækre hjemmebag med familie/venner. Så jeg vil helt sikkert forslå at bage, også fordi det er mega lækkert at have med i madpakken.


-RYD UD I DINE TING

Det er så lækkert at få ryddet ud i både tøj og sko og små nips ting, som man har gemt på i flere år. Og nogle gange kan man sælge det. så jeg synes, hvis man føler, man kan sælge det, skal man lave en sellout. Jeg har selv lavet en på instagram med tøj fra, da jeg var yngre, fordi det meste tøj jeg ikke vil have længere går til min lillesøster. Jeg synes selv, at det ikke er vigtigt, hvor det er fra, eller hvem der sælger det, så længe man synes, det er fedt.


Nå men det var alt for i dag, vi ses i mit næste indlæg HEEEEEEEEEEEEEEEJ <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

hey alle velkommen tilbage til "top 10" min lille serie som jeg nærmest lige er startet på. jeg håber i tager godt imod indlægget. jeg har også taget nogle ting fra den helt nye kollektion og nogle ældre ting fra GANNI. jeg elsker selv at læse sådan noget det er så inspirrende. men nok fra mig vi ses i mit næste indlæg.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ <3

Likes

Comments

FASHION

Contains affiliate links

idag har jeg fundet to tasker der minder utroligt meget om hinanden. den ene af fra ZARA og den anden fra GANNI. så spørgsmålet lige om man vil bruge 1700,- på en taske som man kan få 10 gange billigere fra zara.

håber i kan lide sådan et slags indlæg vi seeeeeeeeeeeeeees <3

GANNI
ZARA

Likes

Comments

FASHION

Contains affiliate links
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

hey idag har jeg tænkt mig at starte op på en ny serie kaldt TOP 10. det går ud på at jeg finder et mærke foreksempel zara og derefter finder jeg ti ting jeg synes der er fede. så håber i vil følge med.

Knus Augusta <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle sammen idag skal jeg vise jer mine julegaver selvfølgelig ikke alle men nogle af dem. jeg vil også gerne vise jer nogle ting som jeg har købt efterfølgene. min juleaften var rigtig lille fordi min forældre er skilt for det første også er min farfar også lige kommet fra hospitalet i sidste uge men juleaften lå han på hospitalet, men jeg håber i havde en god juleaften. kram herfra - Augusta <3

Likes

Comments