Sitter och lyssnar på de nya avsnitten och är Såå nöjd med hur samtalen går fram åt och att vi får fram samtalsämnena :) sååå nöjd :) perfekt :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Andra avsnittet uppe och ikväll ska vi spela in det 4 avsnittet och det tredje avsnittet släpps här som en kortare introduktion till avsnitt 4 i slutet av helgen ❤️❤️

Snart så är vi riktiga poddare ;)

Likes

Comments

Det första avsnittet är uppe på soundcloud :) :) så sjukt spännande och ännu ett avsnitt kommer upp ikväll :) och sedan har vi ett tredje på g och ska spela in nummer 5 och 6 ev 7 här idag :) fullt med aktivitet! :) :)


Här kan ni komma till vårt soundcloud :)

Hoppas ni gillar det, vi har i första avsnittet försökt att få en bild av vad det är vi ska prata om och vi tar alla ämnen ganska ytligt och svävar ut kring en del annat :) men i nästa avsnitt så är det dejting vi ska prata om! :)

Likes

Comments

Dags att podda än en gång ❤️❤️ så sjukt skönt att få det gjort och att det blir något. Även om vi ännu är i uppstart och så :) det känns sjukt skönt måste jag säga :) ska i morgon starta upp med det riktiga jobbet och börja promota :)

Likes

Comments

Ja varför Mystery girls? Jo det är så att detta är inte en specifik människas historia. Utan alla har en historia som fått dem att bryta ihop och ta sig upp igen! Det är inte så att dessa historier är våra. Det kan vara vem som helst kvinna eller man! Man vet inte! Det ska inte definiera varken er eller oss det är tragiska händelser som hänt oss! Saker som gått snett och saker som man själv inte kan rå över för någon är så respektlös att denne försöker att ta makten över både din kropp och själ! En makt som endast du ska ha och då personen tar denna makt gör denna till den rätta tanken så är man fast! Det är en hemsk känsla när man känner att ens tankar inte är dem rätta! Ens tankar är någon annans och dem gör en själv inte så mycket värda! Man blir fast och man blir nedbruten! Och det är tufft att ta sig upp ifrån! Alla har vi tuffa och jobbiga saker som hänt och det är det vi vill belysa här :)

Vi poddade första avsnittet igår och det känns så sjukt fantastiskt :) sååå skönt att vara igång :)

Likes

Comments

Här är vi då på g! Så sjukt spännande att börja med detta nya projekt! Att börja beskriva mina upplevelse och allt som hänt runt omkring mig! Att kunna göra detta anonymt ihop med min allra bästa vän är fantastiskt :) och även hon kommer att berätta sina historier :) så skönt att vi är igång :) det är nu uppladdat på datorn och allt är klart för att börja med att podcasta :) känns så fantastiskt att starta detta underbara äventyr ❤️❤️❤️

Kommer bli sjukt jobbigt men så sjukt skönt att det blir gjort nu :)

Likes

Comments