Kärlek och glädje...

Så blev det julafton igen, oj så fort det här året har gått. Tycker det var nyss man hade förra julhelgen framför sig. I år firar jag den inte alls, en ny erfarenhet som är värd att minnas. Jag skulle lika gärna kunna vara på en semestervecka i sol och värme. Och varför inte inför stundande jular...

Ute är det tyst och stilla, stan nästan sover. Var till min närbutik och handlade lite mat på morgonen, och det var nästan ödsligt i butiken. Alla sitter kanske fortfarande med morgonkaffet efter en lång uppesittarkväll. Jag släckte ner efter 23.00, då var jag nog trött av repriser på teven. Moreaus program var väl det bästa. Musik går alltid in i mitt hjärta. Man ska ju hålla på jultraditionerna så klockan 15.00 blir det nog i alla fall "Kalle och hans vänner."

Jag vill önska er alla en riktigt GOD JUL och fin julafton. Tänk på att julens budskap är kärlek och glädje. Och att det är barnens högtid. Vi vuxna kan vara goda förebilder den här dagen så inga barn far illa. Jag ska i alla fall fira en vit jul hur som helst.

  • JUL
  • 147 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229