Första advent redan...

Veckorna rusar iväg och nu är vi inne i julmånaden på riktigt. Första advent idag, och det känns så härligt. I veckan var jag iväg till sjukhuset på renografi över njurarna, och bilden är från ingången där dessa bockar av gran stod som prydnad. Lite snö har vi nu, men jag vill gärna ha lite mer till jul för att få den där mysiga julstämningen.

Hemma har jag adventspyntat under veckan. Det lyser upp med alla ljus. Stjärna och ljusstakar i fönstren, och julgranen togs fram också. December är ju så lång och mörk, så detta behövs verkligen. Igår bakade jag lite julfika som åkte i frysen, så det är jag nöjd med. Jag har lärt mig att planering är a och o i mitt liv. Jag vill ha struktur och planerar gärna en lång tid i förväg. Eftersom jag ska ha julmiddag här hemma hos mig i år, så känns det nödvändigt. Och mina hemvändande gäster stannar ett par veckor.

Det har varit glest med promenader under veckan som gått. Jag halkade på en isfläck i onsdags och sträckte mig, så det har gjort ont i en höft och ryggslutet. Nu när det är bättre väder ska jag komma igång igen. Kameran har fått vila, så dessa bilder är med mobilkameran.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229