12 januari 2017. Operationen gick bra och han låg i Stockholm i ca 1 vecka och jag, farmor och farfar åkte upp under en helg för att vara med honom. Första gången jag såg honom var han jätte smal och såg riktigt sjuk ut. Han kämpade och var uppe och gick fler gånger om dagen. Sen fick han äntligen komma hem. Det var tufft. Jag är bara 16 år men jag fick ta en del ansvar under flera veckor med mat städning och hjälpa pappa då han hade problem med att böja sig och sträcka på sig. Men han var ändå hemma vilket var otroligt skönt.

Likes

Comments

24 maj pappas födelsedag.
42 år blev han men hans födelsedag blev inte som planerad. Han vaknade med över 40 i feber och var senare på morgonen tvungen att åka in till sjukhuset där han nu sovit en natt och ska sova ännu en till.
Vi åkte till honom med tårta på sjukhuset men det är tufft att behöva fira honom i sjukhus kläder i ett besöksrum, jag vill ha honom hemma 😔

25 maj
Jag bestämde mig för att följa med ett kompis gäng ut i skogen där vi ska spendera natten i ett vindskydd och vi grillar och har det mysigt men det är tufft att alltid ha i bakhuvudet att pappa ligger ensam på sjukhuset. ❤️

Men imorgon kommer han hem och jag längtar otroligt, dessa två dagar känns som så mycket mer

Likes

Comments

Den 6 december fick vi beskedet om att pappa hade fått cancer. Det hela hade börjar med en ofarlig tarmsjukdom som ledde till cancer i gallgångarna. Han fick också beskedet att det inte fanns något att göra utan att han hade 1-2 år kvar att leva med den här sjukdomen sedan skulle den helt enkelt ta hans liv. Men vi gav inte upp och det gjorde inte Stockholm heller utan dem ringde pappa och föreslog att dem skulle testa att operera bort tumören, en riskabel men livsviktig operation. 

Likes

Comments