Vilodag

Ja idag har det liksom varit lite "dagen efter". Jag har inte gjort mer än nödvändigt. Det enda som skett utöver det vanliga är att Lars har åkt iväg till Nerja. Så han kom hem tidigare ifrån jobbet,packade det sista och gjorde sig i ordning. Han reste med sin syster och svåger. De skulle åka vid en sån där "dum" tid,ganska sent ikväll. Vilket innebär att de är framme i huset mitt i natten. Det var när vi reste med ett sånt sent flyg som jag svimmade i flygplanet när vi gick ner för landning. Usch det var en fruktansvärd upplevelse... 
Nån undrar säkert varför inte jag följer med...jag som hatar kylan men älskar Spaniens sköna klimat. (även om där är lite sämre väder än vanligt just nu har jag sett..)
Men faktum är att jag orkar inte. Bara tanken på att resa just nu gör mig svag och jag känner mig orolig...
Jag är inte ens avundsjuk på dem. Jag känner inte alls för att åka nu. Är väldigt nöjd med att vara hemma.
Ikväll har jag tillbringat större delen av densamma i min säng. Jag har tecknat och lyssnat på en ny bok; Boken om Kim Wall som hennes föräldrar skrivit. Den verkar bra.
Men vid åtta kände jag att jag bara var tvungen att gå till Tvn. Ville inte missa Bonde söker fru☺️ 
Men när det var slut så kröp jag ner i min säng och fortsatte att rita. Jag tänker fortsätta en stund till när jag skrivit klart.


Meningslöst men ack så roligt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229