Vi ska flytta!

Man blir ju helt veckovill och snurrig av alla dessa helgdagar. Jag har ingen koll på dagarna. Det känns inte som söndag idag men det ska det tydligen vara...
Det innebär alltså att det är måndag imorgon. Och då är planen att vi ska åka hem till Anderstorp. Huset står tomt nu när sönerna är bortresta så då kan vi åka dit. (vi undviker ju att träffa dem precis som vi undviker att träffa alla andra av rädsla för Covid-19. De rör sig ute i samhället varje dag eftersom de arbetar. Även om de är försiktiga så måste jag ändå vara ännu mer försiktig)
Hursomhelst så är huset tomt ett tag till. Därför tänker vi passa på att åka dit och plocka ihop sånt som vi vill ha med oss till vårt nya boende. Om allt går som det ska så får vi tillgång till den i mitten av januari. Då kan det vara skönt att ha packat allt så det bara är att flytta grejerna.
Jag har många känslor inför flytten. Det ska bli jätteroligt med ett nytt boende. En lägenhet som är snällare mot mig än vad vårt hus är. Att flytta till en ny ort känns också lite spännande. Även om det bara är en halvmil eller nåt ifrån Anderstorp hihi. Men samtidigt är det sorgligt och jag får lite separationsångest. Vi har bott i det huset i 26 år. Det är en lång tid... Och vi har trivts så bra där. Och gör fortfarande. Men jag kan bara inte bo där. Det krävs alldeles för mycket ombyggnad och fixande för att det ska bli handikappsvänligt och anpassat för mina tillkortakommanden.
Dessutom så är det väl dags. Två personer i ett hus som en gång hyste 6 personer,1 hund och 1 katt. Det är för stort för oss.
Så pga detta så ska vi åka hem imorgon. Vi ska förbereda så mycket vi bara kan. Kanske sover vi där en natt.
Det känns bra att Alma följer med. Hon är bra på att rensa och sortera! Och hon kan nog stoppa mig ifall jag försöker spara för mycket hihi.
Om jag ska orka med morgondagen så måste jag sluta nu och försöka somna.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer