Väderomslag

Väderomslag verkar inte vara bra för mig och mina kroppsliga besvär. Jag har reagerat på det allt oftare. Jag har alltid varit skeptisk till sådana teorier men nu vet i sjutton alltså...?
Vi har haft kallt och klart,hög luft och sol. Men så vände det. Nästan från en timme till en annan. Det blev grått,milt,regnigt och blåsigt.
Och jag har fått så jobbigt att andas. Jag ligger helt still i min säng och är andfådd. Det känns som att jag andas i otakt och kan inte ta det där djupa andetaget som jag skulle vilja. Hade jag bara fått ta det så känns det som att jag kommit i balans igen. Det känns som att hjärtat galopperar. Det är en mycket annorlunda känsla. Den är obehaglig.
Och samtidigt har jag förbannat ont kring min bål och mitt knä pulserar! Med andra ord så har jag en dålig start på denna dag. Denna vecka.
Jag behöver all energi och styrka jag kan få. Vi ska ju flytta. Även om jag vet att jag inte kan hjälpa till så mycket så kan jag ju ändå göra nåt. Om inte annat så borde jag ju kunna dirigera andra😉
Måtte jag få bli lite pigg och alert snart. Bara för en stund...

Gillar

Kommentarer