Vad händer???!

Från det att jag publicerat mitt förra inlägg (om fladdermussafarin) har jag fått,såhär långt,130!!! kommentarer!!! Med ryska bokstäver!! Det har plingat i min mobil hela natten och gör än! Jag är livrädd för "sånt där"! Att bli hackad och allt vad det heter!!

Jag vågade inte öppna,inte använda internet eller nånting förrän jag pratat med Alma (hon är ju dataansvarig för mig o min blogg-tycker Jag! inte alltid hon...)
Hon sa att det var spam (vad nu det är!) och att jag bara kunde öppna dem så att jag slapp ha notiserna om hur många olästa mail jag har. Jag har suttit och gjort det nu. Det var inte så kul.... Men jag läste ju dem inte så jag kan ju råkat ta bort nåt "riktigt" mail,en riktig kommentar. OM nån vet med sig att den skickat nåt till mig sen igårkväll så skicka gärna det igen. Jag vill ju inte missa några kommentarer...
Men skriver såhär för att alla ska få chansen att höra av sig igen. Älskar ju att få mail o kommentarer! Dock inte på ryska!!!
Och när jag ändå är inne på ämnet så har en grej gnagt i mig..... För väldigt längesen fick jag ett mail av en man,tror han hette Lennart eller Kennet eller nåt sånt. Han ville prata med mig och skickade sitt telefonnummer. Men det mailet har kommit bort! Jag hittar det inte!! Jag har efterlyst det en gång tidigare men ingen hörde av sig... Så om du läser detta; hör av dig igen om du vill☺️ Jag har haft väldigt dåligt samvete över att jag inte hört av mig.... Men det var min otekniska sida som lyckades schabbla bort alltihop... Ber om ursäkt för det☺️
Det känns i benet,rumpan,höften att jag gick lite för mycket igår. På ojämnt underlag dessutom. Men det var det värt!! Det var en jätterolig upplevelse att återse Svänö och få se några fladdermöss!
Tack Göran o Marianne för att ni fick med er mig dit❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229