Vad hände??!!

I TRE VECKOR har jag vilat,vilat och vilat! Laddat mina batterier med ännu mera vila och massa sol!! Underbart!!

Min kropp borde vara utvilad och redo för lite action kan man tycka. Så jag satte igång med min sommarstädning här hemma i morse. Jag brukar byta gardiner,lampor och krukor i alla fönster. Nuförtiden tar jag det lugnt,det får ta några dar. Jag klarar tyvärr inte av att vända på våra fönster längre...annars älskar jag ju att putsa fönster!! Men jag tar dem lite snabbt och enkelt på insidan så får vi ta utsidan när "nån" har tid att hjälpa mig. Jag kan inte heller hänga upp nya gardiner. Men med viss möda så får jag åtminstone ner de som ska ner. Så förbereder jag allt så att Alma bara behöver klättra upp på en stol och hänga dem på plats.
(fy vad jag avskyr att vara beroende av att nån annan ska komma och hjälpa mig! Hatar att vara så osjälvständig!! Känner mig så värdelös!)
Jag fejar och har mig,gör så mycket jag bara kan och orkar. Förbereder och lägger fram allt på plats,ställer backar/påsar med prylar som ska bäras upp eller ner för trappan i anslutning till trappan. Ja,ser helt enkelt till att den som ska hjälpa mig bara behöver göra just det momentet som jag själv inte klarar av. Klättra på stolar. Bära prylar i trappan. Och liknande grejer...
Jag har inte ens dammsugit,för det kände jag att det skulle kunna bli för mycket. 
Men plötsligt så sa det bara STOPP!!!
Mina ben bar mig inte!! De vek sig (jag ramlade dock aldrig) och jag har ingen som helst kraft att försöka stå på benen. Orkar inte gå. Kan bara ligga. Benet värker. Ryggen värker. Det sticker och skakar. Jag är helt utslagen!!! Jag har så ont i både ben och rygg! Det är fruktansvärt! Jag har lagt mig på altansoffan och förstår inte hur jag ska orka ta mig upp härifrån. Kroppen svarar inte på de signaler min hjärna skickar ut. 
Detta är nåt av det värsta jag känt... Dels smärtan men även oförmågan att göra nåt åt det. Plus stressen över att jag har så mycket kvar att göra!! Jag var ju inte klar... Här åker man bort och vilar upp sig i TRE veckor och så tar det EN HALV DAG!! så är allt skit igen...
Inte undra på att man är trött på att leva med IBM ibland va???!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229