Utvilad?

Jag har nog återhämtat mig nu. Jag är åtminstone utvilad! Jag vaknade 4:15 och har inte kunnat somna om. Har lyssnat på en P3 dokumentär och surfat runt lite. Vid 6 satte jag igång min pump. Lika bra att äta så jag får gå upp nångång.

Jag känner mig lite stressad. (det kan också vara en orsak till att jag inte kan sova...) Jag blir ju stressad varje gång jag ska åka iväg nånstans. Jag har ju såna idéer om att huset måste vara i tipptopp när jag lämnar det. För tänk om jag skulle dö när jag är borta och nån skulle behöva komma hit och ta rätt på min bröte!! Kan inte riskera att nån ska tycka att jag är en slarver,en smutsgris och därmed en dålig människa.
Sjukt va??!!
Men den känslan har jag alltid innan jag ska åka bort. Förstår inte varifrån den kommer. Fast det är en känsla jag alltid haft på nåt sätt men den har blivit betydligt värre med åren. Är inte så säker på att det har med att jag blivit sjuk att göra. Men sjukdomen har väl knappast påverkat känslan på nåt positivt sätt. 
Att jag slösade bort en hel eftermiddag med att åka till Värnamo igår var väl korkat förstås. Men jag är glad för mina byxor. Och mest glad är jag för kvalitetstiden med Ebba. För det är nåt visst med att åka bil med nån. Man pratar på ett helt annat sätt tycker jag. Ja,om man bara är två vill säga. Det blir djupare och mer "på riktigt" liksom. Man sitter där och har liksom inget bättre för sig. Jag tycker om det. Så därför var det värt att "slösa" tid istället för att vara så jädra präktig och petig och hålla på att städa och fejja! 
Men idag får jag nog tillbringa lite tid i tvättstugan. Där finns lite att pyssla med. 
Jag är så glad och tacksam att det där onda och jobbiga har lättat. Det är inte alls lika besvärligt längre. Det är såklart inte helt borta men jag står ut och jag kan på nåt vis "gilla läget". Det duger åt mig

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229