UtstĂ€llning igen😊

Jag avslutade min dag med Ànnu ett besök i Missionskyrkan hÀr i Anderstorp. TvÄ gÄnger pÄ en vecka! Vad hÀnder??!
IkvĂ€ll var det nĂ„nting som de kallade ”mingelkvĂ€ll”. UtstĂ€llningen dĂ€r mina tavlor fortfarande hĂ€nger Ă€r kvar t.o.m söndag. I samma lokaler spelade ikvĂ€ll tvĂ„ lokala musiker lite jazz/visor samtidigt som man fick gĂ„ runt och titta pĂ„ utstĂ€llningen. Prata lite med folk,Ă€ta lite snacks och dricka lite cider. Mingla helt enkelt. Man kunde komma och gĂ„ lite nĂ€r och som man ville. Ett vĂ€ldigt otvunget och avslappnat sĂ€tt att titta pĂ„ utstĂ€llningen. Och mycket trevligt. Det var gott om folk. Jag kĂ€nde igen en del. En del kĂ€nde igen mig.
Tjejen som puschat mig till detta och som jag har att tacka för sĂ„ mycket,hon har hjĂ€lpt mig med kontakten till arrangören och hon har t.o.m hĂ€mtat mina tavlor hos mig och kört dem till lokalen. PĂ„ skoj (och lite allvar) har jag kallat henne för ”min manager” hihi.
Hursomhelst,hon hade ingen möjlighet att gÄ pÄ vernissagen i söndags sÄ hon undrade ifall jag ville följa med henne ikvÀll. SjÀlvklart gjorde jag det. Min granne hade ocksÄ lust att se utstÀllningen sÄ hon följde ocksÄ med ikvÀll.
Det var trevligt att se utstÀllningen en andra gÄng. Fantastiskt mÄnga fina tavlor och andra konstverk. Kul!

HĂ€r Ă€r jag med mina tavlor. Mitt s.k ”sjĂ€lvportrĂ€tt” var det som stod i foajĂ©n och liksom vĂ€lkomnade alla. Första gĂ„ngen jag kom dit och möttes av tavlan hickade jag till!! DĂ„ blev det ”pĂ„ riktigt” pĂ„ nĂ„t vis... Andra mĂ€nniskor skulle titta pĂ„ mina tavlor! HjĂ€lp!
IkvÀll var jag ju beredd.
Dessutom sÄ överöstes jag ju av positiva kommentarer i söndags sÄ mitt sjÀlvförtroende kÀnns lite bÀttre sen dess.
Jag gillade konceptet ikvĂ€ll. Musik och konst och mingel i ett. Som ett kinderĂ€gg - 3 i 1đŸ‘đŸŒ
I övrigt sĂ„ har jag stĂ€dat klart idag. Nu Ă€r vĂ„r mittenvĂ„ning höststĂ€dad. Fönstrena Ă€r putsade pĂ„ insidan och gardinerna Ă€r bytta. NĂ„n annan fĂ„r dra över golven och putsa fönstrena utvĂ€ndigt. Det klarar jag verkligen inte av. Men har slutat vara envis och tjurig. Och tĂ€nker överlĂ„ta detta till ”nĂ„n annan”.
Och sĂ„ har jag sovit!!😮
I över en timme snarkade jag och var helt borta! Vilket nog var tur. Det gjorde det lÀttare att vara pigg och glad ikvÀll.
En nackdel i allt detta positiva bara;
Jag glömde ta min tablett ikvÀll. Eller,glömde... Jag tyckte inte att jag hade sÄ ont nÀr jag kom hem vid Ättatiden. TÀnkte att jag klarar mig nog. Dessutom var det sÄ sent. Och jag sover ju sÄ hÄrt av dem...
Nu Ă„ngrar jag mig.
Har jÀtteont.
Men klockan Àr elva. Om jag tar tabletten nu lÀr jag vakna jÀttesent imorgonbitti. Avskyr att sova för lÀnge.
Jag fÄr försöka stÄ ut och hoppas pÄ att jag somnar snart ÀndÄ.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229