Utsläppt!!

Igår hände det äntligen!!
Jag fick hem min älskade tRULLsa och kunde ge mig ut på min första tRULLsanrunda sen i höstas!
Och det var helt underbart! Jag blev alldeles tårögd och känslomässig. Frihetskänslan var total! Alma följde med mig och vi gick en runda kring kvarteret där vi bor.

Vi gick även ner mot Nissan som rinner genom Gislaved. Men vi lät bli att störa fiskmåsarna som verkade ha nån slags konferens därute på avsatsen😉
Om det var ovanan vid frisk luft som fick mig att sova närmre 11 timmar inatt vet jag inte hahaha! Men jag la mig innan elva och vaknade kvart i tio! Ja jag hade vaknat tidigare och kopplat mig till pumpen men sen somnade jag om lika gott igen och vaknade inte förrän pumpen pep.
Jag borde vara utvilad och pigg idag. Men det är då själva f-n att jag aldrig får vara det!
Kroppen känner av att jag satt lite för mycket. Ha då menar jag att jag satt rätt upp o ner. Inte halvsatt lite skönt tillbakalutad som jag annars gör. Det som händer när jag sitter rätt upp o ner är att magmusklerna (hahaha,jag vet! Nu ser ni mig framför er med värsta 6-packet!🤣men nej! Såna magmuskler har jag INTE! Helt ärligt så har jag knappast några magmuskler alls! Men de jag har är svaga och tål ingen ansträngning. Jag får ont av minsta lilla. Och hur mycket som beror på förtvinade muskler och hur mycket som beror på bältrossmärtor har jag inte en aning om!) jo tillbaka till ursprungsmeningen; magmusklerna gör så jäkla ont när jag suttit för länge. Och de gör nästan ännu ondare såhär dagen efter.
Därför är jag tveksam till om jag ska ta en tRULLsanrunda idag. Hur gärna jag än vill så kan det vara dumt. Jag är inte bra på att ha ont. Jag blir låg och nedstämd. På dåligt humör. Idag har jag känt mig irriterad och retat upp mig på småsaker hela tiden. Helst skulle jag vilja låsa in mig och ligga i min säng och titta i taket resten av dan.
Men då får jag dåligt samvete. Jag vill ju vara pigg och glad när Lars och Alma är lediga och hemma med mig...
Därför mörkar jag mitt mående och försöker le mitt sneda leende (som mest ser ut som en grotesk grimas i mitt hängande fejs...

Gillar

Kommentarer