Ursulas abstrakta syn på livet.

Här kommer ännu en bild som jag länge velat måla. Men att måla akvarell är ju uteslutet. Jag har testat att måla den i akryl. Men jag är faktiskt för jäkla dålig på att måla i just akryl. Det krävs mycket mer träning och övning ifall jag ska lyckas måla en "tavla" som jag själv är riktigt nöjd med.
Men så har jag ju börjat teckna i färgad blyerts. Och upptäckt hur skoj det är och hur många roliga motiv man kan skapa med detta enkla redskap. Och dessutom kunna ligga i sängen och göra det. BONUS!!
Det är i sängen jag ligger idag. Jag känner att jag måste. Är trött på ett konstigt vis,nästan lite sjukligt. Och nacken,överarmarna och ja hela överkroppen mår betydligt bättre av ligga eller halvsitta i sängen.
Tänker gå upp och sortera lite foton sen men som jag mår för tillfället så är det nog bäst att jag stannar i sängen.
Och det är inte så tråkigt som det låter. Jag har ju mina block och pennor. Fantastiskt.
Och här kommer min abstrakta bild på vad livet handlar om. EGENTLIGEN!
För i grund och botten behöver vi inte resa runt,shoppa dyra möbler och kläder,vräka i oss lyxmat och exklusiva drycker. 
När det väl gäller så är det FAMILJEN allt handlar om. I mitt fall är det fyra barn som jag älskar så det gör ont. Det är alltid DEM jag tänker på. Allt jag önskar i mitt liv är att de mår bra och känner att deras mamma älskar dem villkorslöst! Jag hoppas verkligen att de upplevt sin mamma som den som fyllt dem med kärlek så att de kan växa och utvecklas,gro som människor och känna sig trygga i det. 
Det är vad jag hoppas att jag gett dem.
Och det är just det som denna bilden symboliserar.


Victor. Marcus. Ebba. Alma. ❤️❤️❤️❤️
Jag älskar er över allt annat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229