Underbar förmiddag med tRULLsan☀️

Vädret var lite disigt men ändå skönt. Jag behövde inte fundera länge på ifall jag skulle ta ut min kära tRULLsa på en liten tur. Jag behövde köpa mjölk och nånting till middag. Helt onödigt att ta bilen för det (den har dessutom sonen lånat)
Så jag klädde på mig ordentligt; Långkalsonger. Mjukisbyxor. Regnbyxor.

Underställ. Tröja. Ylletröja. Regnjacka. Täckväst.

Och så mössa o halsduk.

Det må kännas skönt när man sticker ut näsan men när man sitter still på tRULLsan och dessutom susar fram i hiskeliga hastigheter (minst 4-5 km/h!!!) så blir det kallt. Särskilt om man är ute några timmar.

Jag tog med mig en påse med plast som skulle kastas i återvinningen. Mest sondmatsflaskor. 

Det var skönt ute men som sagt lite mulet. Till att börja med. 

Återvinningen blev första anhalt. På vägen dit hade jag pratat en stund med en bybo som jag inte träffat på länge (jag har ju isolerat mig) Därefter åkte jag till vår fina bok-och pappershandel. Där köpte jag ett ritblock. Samt pratade med ägarna
lite. 

Sen körde jag in i tyg/lamp/elaffären. Kollade på gardiner. Träffade en bekant. Pratade med henne länge. 

Avslutade med ett besök på Ica som ju var det egentliga syftet med tRULLsanrundan. Där träffade jag fler jag kände igen och småpratade lite. Och utanför stannade jag och pratade med en annan bekant som jag inte träffat på länge. 

Jag började känna mig både trött och hungrig så det var hög tid att susa hem igen.

Solen hade brutit igenom det grå och det var alldeles underbart. Jag njöt hela vägen hem och kände mig alldeles full av positiv energi och glädje!! Vilken fantastisk förmiddag!!!

Nu ligger jag i min säng. Är kopplad till pumpen och känner mig alldeles varm inombords. Vilken härlig förmiddag jag haft. Det har varit så härligt att få vara ute och träffa människor,småprata lite och känna sig lite "vanlig".  Det behövs
inte mer än så.

Men nu är jag väldigt väldigt trött. Kroppen behöver ligga ner för att bli ok igen. Jag behöver vara tyst... Detta pratandet tar ju också på krafterna. 

Jag tänkte sätta mig ute nu när solen trängt igenom men faktum är att jag orkar inte. Jag måste ligga ner... Kanske orkar jag flytta ut när jag ätit första halvan. Kanske inte...

Hursomhelst så har jag haft en härlig förmiddag

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229