Två bekräftelser!

Jag har nu fått det bekräftat! Jag är allergisk mot snö och vinter!!
Den senaste tiden har jag ju haft problem med mina ögon. De svider,kliar och rinner. De är röda och lite svullna. Samtidigt så rinner näsan på mig... Visst låter det som allergi? Det är åtminstone så jag brukar reagera kring midsommar när gräset slås och det yr omkring pollen av olika slag i luften.
Jag har aldrig tidigare känt såhär på hösten... Inte vad jag kan minnas iallafall. Så jag har skojat lite om att jag fått allergi mot vintern! För alla som känner mig vet att jag nog är den människan i världen som avskyr vinter,snö och kyla mest! Jag ser ingen tjusning med det alls...
Så stod jag här i köket och målade nu på förmiddagen. Jag fick allt svårare att koncentrera mig när jag skulle vara petig och noggrann. Ögonen sved och jag såg knappt. Jag kollade mig i spegeln och ögonen var alldeles röda och svullna. Och så tittade jag ut!!!
DET SNÖAR!!!🌨❄️😡
Där fick jag alltså förklaringen!! Och det jag tidigare skojat om visar sig alltså vara sant!!
Jag ÄR allergisk mot snö!!!
Jag visste det!!
Ha!!
Känner mig mycket nöjd som fått mina misstankar bekräftade. Att jag haft rätt hela tiden😉
Är dock mindre nöjd med själva faktumet att det snöar...
Som jag nämnde så har jag alltså målat idag. Jag håller på med tre tavlor. En gris. En ko. Och en.... hihi där skulle jag kunna säga nåt annat som slutar på ”bo” men om jag ska vara ärlig så är det en groda!
Och om jag fortsätter att vara ärlig så tror jag att mina ögon svider och rinner pga ansträngningen när jag målar. Jag har märkt på sistone att jag får ont i ögonen av att anstränga dem. Det krävs tyvärr inte så mycket innan det börjar klia,sen svida och till sist rinna... Jag ser dessutom lite suddigt. Det börjar nog bli dags att gå till optikern och kolla synen. Jag tror att jag behöver nya glasögon.
Trots att jag bara stod och målade nån timme så fick jag förbannat ont kring bålen igen. Det gör så ont nu så jag nästan tappar andan emellanåt. Och jag tror det kommer sig av att jag står där,relativt still och med kroppen lätt böjd över tavlan som jag lagt på köksbänken...
Jag känner att jag härmed även fått bekräftat att det onda och jävliga jag har kring min kropp beror på vad jag gör och hur jag gör det. Och efter x antal år som sjuk så börjar jag fatta att jag ska lyssna på min arma kropp. Den visar mig i regel väldigt tydligt att jag gör nåt fel. Det gäller bara för mig att vilja se tecknen. Jag har (eller har haft..?) lätt för att misstolka eller blunda. Åtminstone kisa lite...😌
Kanske blir jag ingen erkänd och framgångsrik konstnär trots allt!! Jag som trodde jag var på väg mot en ny karriär😂😂😂Hahahaha!!! Jag hoppas folk förstår att jag är ironisk och driver med mig själv!!
Det tråkiga är ju att jag upplevt en sån glädje med att måla. Och den avkoppling jag känner när jag bara låter penseln leva sitt eget liv är outstanding!! Jag kommer att sakna den...
Nu ska jag samla ihop mig. Försöka stå ut med smärtan. Vill inte ta en stark tablett,jag blir ju så otroligt trött av dem. Det räcker att jag tar en på kvällen när jag ändå ska sova.
Men jag ska ligga här och leta bästa sättet att vila min kropp. Och mina ögon behöver mörker...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229