tRULLsanrunda!

Jag ägnade min förmiddag åt att göra klart min senaste beställning av ritad krumelurbild. Även denna gången är det en gammal vän som jobbar på förskola som vill ha en med samma tema som min förra. Så den innehåller tjugo fantasidjur samt alfabetet. Plus en massa färgglada krumelurer.


Jag hoppas beställaren blir nöjd.... Själv känner jag mig väldigt osäker. När jag tittar på mina färdiga bilder så fylls jag av osäkerhet och dåligt självförtroende. Och tankar som: "hjälp vad håller jag på med???!" far igenom mitt huvud. 
Vädret blev ganska ok ju längre dagen gick och jag blev väldigt sugen på att få lite frisk luft. Jag behövde handla några grejer också så jag tog ut min kära tRULLsa!! Och så gav jag mig iväg. Det är underbart att känna mig så fri!! Jag visste inte riktigt hur fruktansvärt låst jag egentligen är här hemma...och i min kropp...
Idag träffade jag lite folk där ute i verkligheten. Det kändes trevligt att småprata lite med några bekanta. Det händer ju inte så ofta tyvärr. Tyvärr så är det ju så att mitt tal försämras lite pö om pö... Jag hör ju hur jag låter efter ett tag,jag talar alltmer otydligt och ibland sluddrar jag på vissa ord. Det är oerhört pinsamt och det hämmar mig. Jag vill inte prata och jag vill knappt träffa på folk sådär... Men det är ju så roligt samtidigt.
Jag var ute ganska länge. Dels var det ju skönt att komma ut,men det tar ju lite tid när man ska stanna och prata. Nackdelen med det var att jag blev så kall. Jag sitter ju still så jag får ju inte automatisk nån värme av att jag rör mig... Sista biten hem frös jag så jag kände mig stelfrusen. Dessutom hade jag haft lite huvudvärk innan jag åkte. Jag trodde den skulle gå över av frisk luft men det blev precis tvärtom. Jag har haft huvudvärk sen dess och nu ska jag ta en tablett.
Dessutom är det först nu som jag har fått upp värmen i låren. Jag har ändå haft både pyjamasbyxor och mjukisbyxor på mig hela kvällen. Plus yllefilt...
Så kvällen har jag tillbringat i soffan,under en filt,kollandes på TV. Som vanligt... Men jag ser inget fel i detDet är ju jätteskönt!! 
Om jag bara sluppit huvudvärken...
Lite sömn kanske hjälper...?
Jag får testa!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229