Trötta tankar...

Starka värktabletter,isbalsam och min sköna säng! Det är det som håller mig flytande just nu. Och faktum är att tack vare det där så funkar det att leva just nu.
Denna dagen har varit sådär oförskämt lugn. Ja man får kalla den lat. Men i mina öron är ”lat” ett fult ord. Och ändå är det precis det jag blivit. Lat.
Jag skulle ljuga om jag sa att jag mår bra. Men jag mår heller inte dåligt. Jag är bara inte på topp helt enkelt. Jag har mina små och lite större bekymmer. Och just nu är det efterdyningarna sen fallet i fredags som ger mig bekymmer.
Att knät och vristen är lite ömma och svullna anser jag vara nåt jag kan låta bli att tänka på.
Men ryggen...och det ömma kring bålen... Det gör lite för ont för att kunna låta bli att tänka på. Det gör sig hela tiden påmint.
Men som sagt; jag har hittar hjälp! Värktabletter,isbalsam och min sköna säng!
En del hade säkert sökt vård om de haft såhär ont. Och det hade jag nog gjort för nåt/några år sen också.
Men att uppsöka vården och behöva dra samma gamla historia om o om igen och sen mötas av oförstånd....det lockar mig inte ett dugg!!
Då tar jag till det jag kan utan att blanda in utomstående!!
Värktabletter,isbalsam och min sköna säng!!
Sen finns det en annan grej som börjar bekymra mig.... Hur länge till kommer jag att kunna gå...?
Här inne är det inga större bekymmer. Eller,jo egentligen. Det var ju härinne som jag föll så illa i fredags...
Men så fort jag går ut!!! Bara att ta ett par steg på trädgården är som att spela rysk roulette!! Gräsmattan är så ojämn. Den är hålig och gropig. På vissa ställen är den upphöjd. Den är underminerad av hundratals kaniner som har invaderat hela Östra Stranden. Så vår platta tomt är allt annat än platt nu. Den är ojämn och guppig. Jag tar max fem steg därute,och då blir det oftast till bilen. Den har jag förresten börjat parkera så nära ingången som möjligt just för att slippa gå på gräset. Det hjälper inte ens att ta kryckan till hjälp. Det ojämna underlaget gör mig så osäker och rädd. Det hämmar mig...
Jag tar tRULLsan vart jag än ska även här på trädgården. Om jag ska kolla nåt bakom stugan eller i friggeboden - kör ut tRULLsan och kör bak och kolla! Om jag ska till utealtanen,trädäcket,så tar jag tRULLsan. Likaså om jag ska rensa blomlådorna och krukorna. Alltid tRULLsam som bistår mig. I vått o torrt.
Tack o lov att jsg har ett sånt fantastiskt sällskap!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229