Trött trött trött....

Jag har det verkligen skönt. Jag tänker inte klaga. Egentligen... men jag mår inte så bra... Jag är så trött. Hängig. Och min mage är inte helt ok..har magknip och får springa (hm...springer gör jag väl knappast...) på toa. Har ont i halsen och svårare än vanligt att svälja. Det där jag berättade om häromdan; att jag vaknat av att det snörps åt i halsen... Det har fortsatt att hålla på så. Helt utan anledning... 

Ett tag idag funderade jag nästan på att åka hem för jag tyckte det kändes obehagligt att vara här ensam ifall att det kommer att täppas till riktigt ordentligt...
Dessutom så är jag besviken över min brist på energi och lust att skapa! Jag har ju med mig symaskin,dator och målargrejer! Har alla förutsättningar för att sätta igång med allt det där jag har längtat efter och som jag tänkt (och trott!) att jag ska göra så fort jag kommer ner hit till stugan!
Men jag har ingen lust!
Jag ställde upp symaskinen i morse och satte igång att lägga upp ett duschdraperi som var lite för långt och som jag retat mig på. När det var klart kunde jag ju sätta igång med mina besticklindor.
Men jag orkade inte. Kände inte för det...
Jag packade ihop symaskinen igen!
Jag känner samma sak när det gäller de andra grejerna jag trodde jag skulle ha lust att pyssla med härnere...
När jag är hemma så tror jag att om jag bara kommer ner hit till stugan och får vara ensam så kommer jag att ha massa tid och lust att skapa olika saker!
Jag har idag insett att det kommer aldrig att bli så. Och jag är jättebesviken.
Istället så vilar jag. Och vilar och vilar och vilar...hela tiden. Jag är så trött. Och passiv. Det känns inte helt ok.
Samtidigt som det är skönt. För härnere kan jag vila på ett annat sätt än jag kan hemma. Här känns det mer ok att vila. Jag behöver inte be om ursäkt för att jag inte gör nåt. Jag kan bara ligga och göra ingenting och det känns helt ok.
Är jag trött för att jag inte gör nåt eller gör jag inget för att jag är så trött????

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229