Trött trött trött.......

Jag somnade i min fåtölj - igen! Ett gott betyg till den. Men nu ligger jag här i min säng och kan inte somna. Jag var ju så otroligt trött nyss... Det är väl ganska typiskt.
Jag tror att jag sov så gott mycket beroende på den starka värktabletten som jag tog tidigare ikväll. Jag har så vansinnigt ont. Jag måste ta mina tabletter. Jag har inget vettigt alternativ.
Jag tycker att tröttheten borde vara kvar nu så att jag kan somna och sova sådär gott som jag alltid gör av tabletterna.
Men det verkar inte funka så just ikväll.
Eftersom det är fredag så slutar gubben och sonen jobba klockan ett. Jag hade lunchen klar när de kom hem och jag åt tillsammans med dem. Sen lånade jag Lars bil,min är fortfarande på verkstan,och åkte iväg för att göra ärenden.
Jag har fått några beställningar på tavlor som jag helst vill sätta igång med. Men jag har alla mina målargrejer i stugan. Jag behövde köpa lite nytt. Jag brukar handla lite billigare sorter,är inte så säker på att det dyra alltid är det bästa i just detta fallet. Dollarstore har väldigt bra alternativ.
Men på sistone så har de haft glest på sina hyllor i målaravdelningen. När jag var därinne förra veckan fanns inga dukar. Idag fanns det dukar men inte de färger som jag sökte...
Jag plockade ändå ihop en liten påse med godsaker. Sen kompletterade jag inköpen i en färghandel.
Därefter skulle jag handla mat.
Och jag kom på varför jag helst handlar på morgnar och förmiddagar. Inte vid tretiden en fredagseftermiddag. Det var ett dumt val.
Fast när jag sen gjorde valet att handla på hemmaplan,Ica i Anderstorp,så blev det bra till slut!
Om det inte vore för det ständiga problemet med att handla; att lyfta de tunga varorna i och ur vagnen,upp och ner från transportbandet. Återigen ner i kassarna...
Men nu blev jag sådär akut trött!
Bäst att passa på att blunda och hoppas på att sömnen kommer😴
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229