Trött. Pigg. Trött....

Jag höll mig lugn på förmiddagen idag. Gjorde minsta möjliga. Jag kände av morgonens jobbiga hostning. Jag sov t.o.m en stund.
Framåt eftermiddagen piggnade jag till. Det var skönt. Jag kan nästan bli orolig när jag är sådär trött. Det känns inte normalt.
Jag har inte lagat så mycket mat på sistone. Alma är den som sköter den biten för det mesta,men även gubben lagar mat en eller ett par gånger i veckan.
Men idag var jag sugen på att ställa mig i köket lite. Jag ändrade lite i några skåp innan jag började med maten. Jag är inte helt nöjd än. Jag har svårt att få till det så att jag trivs med ordningen...
Jag lagade en god pastasås med skivad chorizo,lök,vitlök och röd paprika i en sås av krossade tomater smaksatta med örter bl.a.
Det är så skoj att laga mat! Hitta på allteftersom och prova sig fram.
Synd att jag inte orkar göra det varje dag längre.
För matlagningen och den lilla städning jag gjorde fick mig att sjunka ner i min fåtölj helt slut av ansträngning. Sen dess har jag legat där.
Det är så tråkigt att inte vara frisk! Tänk att jag aldrig kommer att bli bra. Inte ens bättre. Ibland så går det en ilning igenom mig när jag påminner mig själv om det! För som tur är glömmer jag bort det ibland. Jag tror t.o.m att jag är frisk ibland. Och då brukar jag bli sjukt besviken när jag påminns om att jag inte är det...
Undrar ifall jag ska få tillbaka den lilla energi jag hade innan respiratorn. För jag är helt övertygad om att det är den som påverkat min kropp att bli sån här!
Jag har googlat massvis om livet efter respirator och trötthet verkar vara nånting som många upplever. Tyvärr får man dras med det i några är... Minst!
Nu ska jag slå ihop mina blå och glida in i drömmarnas värld. Där är jag frisk och kan både gå och springa....

Gillar