Trött. Igen☺️

Jag är extremt trött. Igen. Ja jag har tagit min värktablett. Tyvärr gör den mig bara trött. Ikväll hjälper den inte ett skit mot det onda. Jag vill skrika rakt ut just nu. Jag har så j-la ont!!!
Kanske har jag ansträngt mig för mycket. Trots att jag egentligen inte gjort särskilt mycket. Jag hade ett par timmar då jag tyckte jag var pigg och fick gjort en del. Jag har tvättat två maskiner tvätt och hängt upp. Solen har skinit och det har fläktat. Perfekt torkväder!! Jag tvättade lakan bl.a. Och jag lånade svärföräldrarnas tvättlina som de har uppspänd bakom sin stuga. Men tyvärr kan jag ju inte GÅ dit. Gräset är ojämnt,inte bara pga alla kaniner som gräver massa gropar i våra gräsmattor,utan även för att det är nivåskillnader och faktiskt nästan backigt mellan våra stugor. Åtminstone känns det så när man har IBM och är väldigt osäker när man går. Har dålig balans och är rädd för att falla...
Jag la lakanen i en kasse som jag använder till tvätt och så tog jag tRULLsan och körde den lilla men väldigt ojämna biten till deras baksida. På ett ställe är det t.o.m en liten backe,där står hela tRULLsan på sniskan innan jag kört förbi...
Förutom tvättandet så har jag gjort nåt som nog inte var så bra.... Det känner jag ju nu...när ryggen gör så ont.
Jag har släpat in två badenbaden,två liggsolstolar och en matta till friggeboden. Det var dumt. Och definitivt inte nödvändigt. De kunde Lars burit in när han kommer till helgen igen.
Men jag ville få lite ordning och reda. Så först fixade jag till det i friggeboden lite. Jag har redan gjort det en gång men ändrade lite så att det blev som jag ville just idag. Därefter drog jag stolarna en o en ca 2 meter innan jag lyfte in dem i friggeboden.
Det var så j—-a jobbigt! Jag blir förbannad när jag tänker på hur dum i huvet jag är som får för mig att göra nåt sånt själv!!
Så det kanske inte är så konstigt att jag har ont i ryggen trots allt.
När jag stod inne i friggeboden och skulle ta upp trasmattan ifrån golvet så tänkte jag på hur mycket sämre jag verkligen blivit. Att försöka lyfta den där mattan var ett helvete! Och när jag tog i kändes det som att jag skulle tappa balansen.
Vilket var nånting som förföljde mig hela dan. Min dåliga balans. Jag blir så ledsen och frustrerad när jag inte kan ta mer än nåt,max 2-3,steg utomhus. Med skor på fötterna och inte helt slätt på marken så funkar det inte. Och det är självklart en kombination av verklig svårighet och rädsla.
Jag skulle vattna mina blomlådor... Men att gå in i huset,fylla kannan med vatten (kan inte fylla den för jag kan inte gå samtidigt som jag bär nåt tungt) och sen lyfta kannan för att vattna,det är nånting som suger energi ur mig. Orkar inte...
Allt är jobbigt. Fan va ont jag har. Och trött är jag... Lika bra att släcka och försöka sova.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229