Trött idag

Idag har jag somnat i min fåtölj flera gånger. Har varit helt orkeslös. Jag har inte riktigt kunnat ta mig för nånting. Det har varit motigt liksom...
Vi pratade om det ikväll eftersom jag somnade i fåtöljen även vid 18-tiden. De andra fick väcka mig för det är ju onödigt att jag somnar så tidigt och så kan jag inte sova när jag går och lägger mig. Hursomhelst så kom vi fram till att jag nog inte tålde all aktivitet som varit här runtomkring mig hittills den här veckan.
Men det låter ju inte klokt?!!!
Inte kan jag väl vara så klen och känslig så att jag inte orkar med lite besök och telefonsamtal?! Visserligen gör talandet och pratandet att jag blir trött,det känns som att luften tar slut... Men inte kan väl det däckat mig såhär?!
Ikväll hade jag väldigt mycket slem och saliv som skulle upp när jag hostade. Kanske är det en förkylning på gång?!
Trötthet och rosslig i halsen är ju tecken på det tyvärr.
Men äsch!
Det var nog nånting tillfälligt!
Nu behöver jag sova för imorgon får vi två leveranser och det är en del att pyssla med innan dess.
För det första så kommer vårt nya köksbord och stolar. Det ska bli skoj!
Och sen kommer min nya säng!! Min sjukhussäng. Det känns inte riktigt lika skoj. Det känns lite konstigt och nästan lite dumt. Jag känner mig så fruktansvärt sjuk bara av att tänka på att jag ska få en sån. Samtidigt som jag är glad för jag ligger otroligt obekvämt i min nuvarande säng. Jag hoppas att den nya sängen är lika bekväm som den jag hade på sjukhuset var. Allra helst vill jag ha en säng som är lika bekväm som den jag låg i på intensiven. Den var riktigt skön.
Båda leveranserna kommer på förmiddagen imorgon. Innan sängen levereras måste den jag ligger i nu monteras ner och sen bäras ner i förrådet. Tur här finns hiss!
Så jag kommer antagligen vara lika trött imorgon eftermiddag som jag varit idag.
Det är nog bäst jag försöker sova nu. Sista natten i den här obekväma sängen. Jippi!

Gillar

Kommentarer