Trött dag!

Jag har varit extremt trött idag! Jag har sovit ordentligt i två omgångar. Varit helt borta... Och däremellan har jag bara varit hängig och slö. Har varken haft ork eller lust att hitta på nåt. Har nästan känt mig lite sjuk... (ja,inte mitt vanliga,normala
sjuktillstånd dåutan mer förkyld/influensasjuk liksom... )
Så det har varit en väldigt händelselös dag. Har inget att berätta om eller beklaga mig över. Jag har bara följt med strömmen...gillat läget...och hängt med.

Att titta på tv såhär i VM-tider är ju ganska meningslöst. Den ena kanalen sänder fotboll och den andra nåt gammalt underhållningsprogram.

Ja. Jag är gnällig. Blir det när jag inte mår riktigt bra. Och av fotboll... så urbota tråkigt det är!! Jag är lyckligt lottad som har en sambo som inte är särskilt intresssetad av fotboll mer än just i VM-tider. Och det kan jag väl stå ut med...det kunde
varit betydligt värre!! Men jag måste ju inte kolla! Tyvärr har vi ju en liten stuga och bara en tv. Så det finns inte några direkta alternativ. Förresten så var jag inte sugen på de alternativ som konkurrenterna bjöd på ikväll ändå.

Det blir mycket slösurfande på mobilen samt teckning när jag trots allt sitter där i soffan. Och det är väl inte det bästa för mina svaga armmuskler och nacken... Men vad ska jag annars göra??

Lägga mig i sängen och lyssna på min bok

Som jag ska göra nu. 

Godnatt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229