Trött....

Klockan är bara 22. Jag la mig för en kvart sen. Innan dess hade jag nästan somnat framför Tvn. Att behöva hosta med hostmaskinen innan jag gick och la mig var riktigt jobbigt. Särskilt eftersom det var ganska segt...
Det var det i morse också. Det var en tuff hostomgång. Jag var tvungen att ta igen mig en stund efteråt. Det kanske berodde på att jag vaknade vid 4:30 också...
Min dag har varit ok. Jag har gjort lite lagom mycket av lagom många grejer.
Jag tycker synd om alla som inte pratar svenska. De har ju inte ordet ”lagom”. Det är ju ett jättebra ord som man kan använda till mycket.
Jag har ju faktiskt gjort en grej som jag inte gör så ofta. Jag har bytt min knapp.
Lars kom hem och hämtade mig. Vi tog rullstolen ner i hissen till bilen. Sen åkte vi den korta biten till vårdcentralen. Kändes nästan lite dumt... Men jag är livrädd för att kyla ner mig. Och framför allt att andas ner den kalla luften ner i mina redan krassliga lungor.
Vid vårdcentralen plockade Lars ut rullstolen igen och jag satte mig i den. Sen så gick vi mot sidoingången där min sjuksköterska brukar öppna åt mig för att jag ska slippa beblanda mig med allt folk i väntrummet. Lars följde givetvis med in så att han kunde lyfta mig upp ur rullstolen för jag kommer inte upp själv längre.
Det tog en kvart. Sen var vi ute igen.
När jag satte mig och åt sen så var jag sugen på att rita (det är jag ju alltid!)
Jag får fortsätta berätta om ”projektet” vid ett annat tillfälle. Nu är jag så trött.
Godnatt

Gillar