Trött...

Usch så trött jag är... Ska fatta mig kort. Jag fick spruta i mig både sparrissoppan och nutriletten för jag kunde inte svälja det. Försökte ju med soppan och den smakade gott men det var konsistensen som jag inte fixade. Soppan la sig utmed sidorna i svalget och täppte till slut till det mitt i svalget.
Så jag sprutade i mig soppan för hand. Men jag hade nog lite för bråttom... Det tog tvärstopp i magen! Jag kände mig så mätt! Obehagligt mätt! Proppmätt! Ont i magen...
Så jag fick ta en paus innan jag försökte få i mig nutriletten. Den tänkte jag dricka åtminstone. Med nostalgiska minnen kände jag igen smaken ifrån mina år då jag bantat och nästan levt på nutrilett. 
Men var det så sött????
Ja det var det nog.
Mina smaklökar är ju inte desamma som de en gång varit. Allt sött smakar jättesött. Ja alla smaker är överdrivet starka. Ingenting är gott längre helt enkelt.
Så jag fick spruta i mig även nutrilett in i knappen.
Och även om jag tog det lite lugnare den gången så blev jag proppmätt!!
Det var ingen skön känsla...
Till kvällsmat blev det återigen sondmat. Ååå så skönt
Men jag måste erkänna att jag är lite kass i magen ikväll. Jag är ju inte van vid "riktig" mat. 
Jag och Lars åkte och handlade på förmiddagen idag. Det är verkligen skönt att få hjälp med shoppingen. Men samtidigt så är det ju så att jag har handlat ensam i så många år,jag är van vid mitt eget sätt att handla. Det känns visserligen bra att ha gubben med men det blir inte riktigt detsamma. Jag tar mig inte tid att kolla runt,tänka och planera... istället skyndar jag mig och handlar bara det som står på listan.
Vilket ofta för med sig att när jag sen ska laga mat så saknas det nånting...
Det hände idag. Men vädret var strålande och jag kände verkligen för en tRULLsanrunda så jag tog ut henne ur garaget och susade iväg. Det var härligt!!
Jag stack in på Ica och köpte de där grejerna som jag glömde tidigare. Och sen åkte jag hem igen. Och på vägen hem njöt jag av att våren känns väldigt nära☀️
Jag kan lite stolt meddela att i år bestämde vi oss för att inte kolla en endaste minut på Melodifestivalen. De senaste 8-10 åren (minst) har jag gnällt och klagat och undrat varför i h-vete jag tittar på skiten?! Sen det blev denna långa följetong med hur många deltävlingar som helst så har det fått mig att vilja kräkas Och varje år har vi sagt; "nästa år skiter vi i det!" Men så har lördagskvällen kommit och man sitter där och plågas av eländet...
Men i år har vi stått emot!!
Och det har inte varit ett dugg svårt!! Tvärtom!! Det är skönt. En befrielse! Jag har inte en aning om vilka som tävlar eller vilka som gått vidare. Jag undviker t.o.m att läsa om Melodifestivalen. Det är inte alls svårt. Jag bara skiter i det helt enkelt. Hur lätt som helst!
Imorgon ska vi åka och hälsa på vår dotter i Göteborg Det ska bli så roligt. Så det är nog bäst jag sover lite.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229